Srbin zaražen korona virusom imao udes u Crnoj Gori, u karantinu policajci koji su radili uviđaj

Iz Instituta za javno zdravlje nisu odgovorili da li će lekari i medicinsko osoblje iz Bijelog Polja, koji su bili u kontaktu sa zaraženim, nakon mere samoizolacije, danas biti poslati u karantin

  • 0
Test, testovi, antitela, epruvete, laboratorija, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Četvrto testiranje državljanina Srbije, koji je imao saobraćajni udes u Crnoj Gori, pokazalo je da je pozitivan na korona virus, pišu podgoričke Vijesti.

Pozivajući se na saznanja TV Vijesti, portal navodi da je u pitanju 325. slučaj zaraze korona virusom u Crnoj Gori.

Reč je, navodi se, o državljaninu Srbije, koji je pre tri dana teško povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Slijepač most - Pljevlja, a koji je zbrinut u bjelopoljskoj bolnici, odakle je upućivan i u Klinički centar Crne Gore i Specijalnu bolnicu u Risnu.

Iz Instituta za javno zdravlje za TV Vijesti nisu odgovorili da li će lekari i medicinsko osoblje iz Bijelog Polja, koji su bili u kontaktu sa zaraženim, nakon mere samoizolacije, danas biti poslati u karantin.

Pored 20 zaposlenih u bjelopoljskoj bolnici, u samoizolaciji je i nekoliko bjelopoljskih policajaca, koji su uradili uviđaj na mestu udesa.

Takođe, prema nepotvrđenim informacijama, zbog istog slučaja u samoizolaciji se nalaze i neki lekari i medicinsko osoblje Kliničkog centra i Specijalne bolnice u Risnu.

Iz Instituta za javno zdravlje juče su saopštili da se verovatno radi o infekciji koja je u završnoj fazi i da je mogućnost da ovaj pacijent zarazi druge minimalna.

Osim tog pacijenta, u Crnoj Gori je ostao još samo jedan oboleli od korona virusa, 312 ih se oporavilo, dok je devet umrlo.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

Video: Žena moli za milost napadača: Krenuo automatom na prolaznike zbog društvene nepravde

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA