Plenković se ponovo testirao na korona virus: Stigli rezultati

Plenković se testirao na prisutnost korona virusa jer je u ponedeljak bio na sastanku sa ministarkom kulture i obrazovanja Blaženkom Divjak, kojoj je danas određena mera samoizolacije

  • 0
Andrej Plenković Foto: Tanjug/AP

Hrvatski premijer Andrej Plenković obavio je testiranje na korona virus i nalaz je negativan, saopšteno je večeras iz Vlade Hrvatske.

- Predsednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan - rekao je Hini portparol Vlade Marko Milić.

Plenković se testirao na prisutnost korona virusa jer je u ponedeljak bio na sastanku sa ministarkom kulture i obrazovanja Blaženkom Divjak, kojoj je danas određena mera samoizolacije.

Plenković je u ponedeljak predsedavao šestom sednicom Nacionalnog saveta za uvođenje evra kao službene valute u Hrvatskoj, a na tom sastanku učestvovala je i Divjak, koja je danas posle konsultacija sa epidemiolozima dobila uput o samoizolaciji i testiranju na korona virus.

Plenković se testirao, kako je u ranije danas rekao Milić, zbog odgovornosti koju ima na dužnosti premijera Hrvatske.

Negativan je i nalaz ministarke Divljak, preneo je portal Index.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA