≫ 

Majka napadača koji je stradao u Sarajevu tvrdi da joj je sin upucan: Videla sam mu ranu na vratu

Majka stradalog muškarca tvrdi da nije stradao u padu sa zida prilikom bekstva, već da je upucan u vrat

  • 1
Sarajevo, pucnjava, Koševo Foto: Klix.ba/D.S.

Majka muškarca koji je poginuo tokom sinoćne policijske potere u Sarajevu, obratila se medijima i iznela tvrdnje da njen sin nije preminuo zbog niza nesrećnih okolnosti nego da je ubijen.

- Znam da sam videla sina koji na vratu ima ranu. Bila sam u mrtvačnici i slikala telo. Na vratu je rana bila zalepljena, pa sam je ja odlepila i videla sam da je pucano u vrat na desnoj strani. To je rana od vatrenog oružja. On nije skočio 100 posto. Ako skočiš onda nešto slomiš, a ne ostaneš mrtav. Tvrdim da su ga ubili - rekla je Hatidža Hadžagić za portal "Klix.ba".

Ona tvrdi da je pokušala da razgovara s policijom, ali da joj niko nije mogao dati informacije koje smatra važnim.

Portparol Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić odbacio je ove tvrdnje i rekao da na telu nije utvrđena nikakva prostrelna rana.

- To nije tačno. Prema izveštaju sa mesta događaja pregledom tela nije utvrđena bilo kakva prostrelna rana, a obdukcija će pokazati tačan uzrok smrti - rekao je Hadžiabdić pomenutom portalu.

Podsetimo, policija je ranije saopštila da je Sarajlija A. H. (37) preminuo noćas u Sarajevu nakon što je bežeći od policije skočio sa zida i zadobio teške povrede kojim je podlegao.

Video: Dramatična policijska potera, razmena vatre na sve strane i uspešan beg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BosnaE

    31. jul 2020 | 18:10

    Samo policiji dati vece ovlasti,pa ne bi bjezao. Sto li je bjezao,vjerovatno jer je nevin. Samo rokaj mafijase i lopove,da obican covjek moze mirno ziviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA