"Nova vlast će biti proevropska, procrnogorska": Bečić o sporazumu tri koalicije

Bečić je ponovio da sporazumom nisu izneverili očekivanja birača koji su glasali protiv ulaska u NATO i bili protiv priznanja tzv. Kosova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Peko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • haj

    10. septembar 2020 | 10:25

    Sve štaje prethodna vlada radila mora i opozicija i ne ozuvajtese pre no što stgnete do vode nece nikavi zakoni bit povučeni ne sajnjajte o tome čak postoji šansa da milo formira vladu

  • Peko

    10. septembar 2020 | 08:17

    Razumijem da vi u Srbiji drugačije gledate na to i da bi htjeli,isto kao i većina nas koji smo glasali opoziciju, da se stvari promijene odma,ali nažalost ne ide to tako brzo preko noći. Najvažnije je da Milo ne vlada više i da se zakon o vjeroispovijesti povuče odnosno izmijeni. Pa ćemo viđeti dalje korake. Možda sa ovim koalicijonim Partnerima neće moći ali u nekom narednom periodu ćemo imati većinu da zadovoljimo želju naroda. Malo strpljenja je potrebno a ne odmah osude.

  • AcaBg

    10. septembar 2020 | 00:37

    U tom sporazumu su jasno definisali da se saradnja sa NATO paktom nastavlja i da nema ništa od povlačenja priznanja. Tu je definisano i da se zastava koja je doslovno izmišljena 2006. neće menjati kao i da se himna koju je napravio saradnik ustaša takođe ne menja. Ukratko, samo nastavljaju tamo gde je DPS stao. Nažalost, pobeda sada već bivše opozicije nije bila ubedljiva kako oni pričaju, nego na jedvite jade, pa im zato Ditan sada određuje šta će i kako raditi. Ako Dritan pristane na saradnju sa DPS-om, oni gube, tako da moraju da ćute i slušaju ga. Dritan je Albanac, tako da je sasvim normalno da vodi pro-albansku politiku koja podrazumeva nezavisno Kosovo, NATO, ali i raznorazne druge stvari. Baš zbog svega ovoga su se mnogi pokajali što su izašli na izbore i dali glas opozicionim listama jer iste već sada gaze svoja obećanja zbog Dritana. Izlazak iz NATO-a, povlačenje priznanja Kosova, povlačenje zakona o slobodi veroispovesti, trpanje kadrova DPS-a u zatvor i poboljšanje odnosa sa Srbijom su za opoziciju (bili) prioritet. Žao mi je tog naroda tamo jer deluje da će ih i ovi izigrati za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA