Otkriveno ko je devojka iz Sarajeva koja zlostavlja muškarce: Ima samo 19 godina i bogat dosije

* A. A. je uhapšena u policijskoj akciji Lipa * U stanu prisilno držala dvojicu muškarac koje je fizički zlostavljala * Kod nje pronađena veća količina narkotika

  • 2
Žena, nož Žrtvama nanela i povrede nožem Foto: Shutterstock

A. A. (19) koju su juče, u nastavku akcije Lipa, uhapsili pripadnici Federalne uprave policije (FUP), od ranije je poznata policiji zbog brojnih krivičnih dela, među kojima su i nanošenje teških telesnih povreda i trgovina drogom.

Zvanično su saopšteni tek njeni incijali, ali kako prenosi Oslobođenje radi se o Arabeli A., koja je i ranije bila poznata policijskim organima.

Ona je osumnjičena je za nanošenje teških telesnih povreda, protivpravno lišenje slobode i neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Iz Tužilaštva su precizirali da je osumnjičena devojka u maju ove godine u stanu na Alipašinom Polju u Sarajevu protivzakonito postupala, odnosno ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem.

Prilikom pretresa stana koji koristi na području sarajevske Opštine Novi Grad pronađeni su heroin, amfetamin, kanabis i drugi predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

Arabela A. je hapšena i u decembru prošle godine zajedno sa 25-godišnjim Semirom Z. zbog sumnje da su pokušali da provale u jednu prodavnicu na Koševskom Brdu.

Policija je, naime, nakon prijave da neko pokušava provaliti u prodavnicu izašla na mesto događaja i zatekla provalnički par na delu.

U blizini je nađen automobil kojim su se dovezli, a koji je, kako se ispostavilo, ukraden na području Ilidže.

U tom automobilu nađeno je 14 paketića marihuane i paketić spida, a Arabela A. je rekla da je droga njena. Istragom je utvrđeno da je Semir Z. ukrao automobil u ilidžanskom naselju Otes početkom novembra.

Nakon saslušanja u policiji, njih dvoje su tada, uz prijave zbog teške krađe, pokušaja teške krađe, i posedovanja i omogućavanja uživanja opojnih droga, predati Tužilaštvu.

Ipak, Avdićeva je ubrzo puštena na slobodu jer je Opštinski sud prihvatio predlog odbrane, a njenom saučesniku je određen jednomesečni pritvor.

Video: Španska policija na Kanarskim ostrvima pohapsila pripadnike Balkanskog kartela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAMIDA SOFTIC

    15. septembar 2020 | 20:54

    Kakav zakon-takva drzava

  • lino

    15. septembar 2020 | 21:00

    Glavno da on psa nije pustio sa lanca niti u jednom trenutku trebao je psa pustit i bacit se na otimaca a ne plesat tango sa vezicomOd psa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA