Gospodar pršljenova postao odbornik u Nevesinju: Knežević poručio da nikom neće "nameštati kosti"

Knežević kaže da će se i Skupštini opštine zalagati za razvoj turizma u svom gradu, jer veruje da Nevesinje ima potencijala za to

  • 2
Nevesinje panorama grada Printskrin: Regionalni centar Trebinje/birovladars

Slađan Knežević, novoizabrani je odbornik u Nevesinju. Na izborima za Slađana je glasalo 268 sugrađana, što uopšte nije loše, ako se zna da je u Nevesinju registrovano nešto više od 11.000 birača, a na glasanje je pre osam dana izašlo njih 6.782.

Slađan koji ima 36 godina vlasnik je ugostiteljskog objekta, a na društvenim mrežama ima više od 700.000 pratilaca, zbog čega su ga mnogi mediji prozvali "influenserom", što ga mnogo ljuti.

- Zamolio bih raznorazne portale da me ne nazivaju influenserom. Ta reč me podseća na grip, a grip definitivno nije popularna reč ovih dana – poručio je Knežević, kojeg pratioci na Istragramu i Tviteru poznaju pod imenom Gospodar pršljenova.

Kako je ranije objasnio, prvobitno se na društvenim mrežama predstavljao kao Gospodar prstenova, ali je promenio ime kada je čuo da neki u šali kiropraktičare, one ljude što “nameštaju” kosti, odnosno kičmu, nazivaju gospodarima pršljenova. Činilo mu se da je to duhovito i nije pogrešio, jer danas na Instagramu ima više od 693.000 pratilaca, a na Tviteru skoro 80.000, piše Srpskainfo.

Knežević, alijas Gospodar pršljenova, kaže da u Skupštini opštine Nevesinje neće nikom "nameštati kosti".

Kosti ne nameravam da nameštam nikom, a o mom zalaganju u Skupštini opštine obaveštavaću pratioce putem društvenih mreža – kaže Slađan Knežević, koji je izabran na listi Socijalističke partije, sa osvojenih 268 glasova.

U Skupštini opštine će se, kaže, zalagati za razvoj turizma u svom gradu, jer veruje da Nevesinje ima potencijala za to.

Na sebi svojstven način poručio je to i na sam dan izbora kada je na svom profilu objavio: “Nije mi jasno zašto je skuplji plac na Jahorini nego u Nevesinju, kad je nama u Nevesinju plaža bliža. Mi imamo samo 100 kilometara do mora – poručio je Slađan, kao Gospodar pršljenova.

A kada nije Gospodar pršljenova, koji duhovitim dosetkama zabavlja brojne pratioce, niti lokalni političar početnik, Slađan je sasvim običan čovek, kakve svakodnevno srećemo u svom komšiluku. Ima 36 godina, suprugu i dvoje dece, završio je gimnaziju i bavi se ugostiteljstvom.

– Nisam se nikad ranije bavio politikom. Kandidovao sam se s namerom da, ako budem izabran, pokušam da dam doprinos da se pokrene turizam u Nevesinju – kaže Slađan.

Do sada je razvoju lokalnog turizma doprinosio kao preduzetnik. Njegova kafana “Jedno mjesto” popularno je sastajalište mladih, i ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, destinacija za urnebesne žurke.

“Solidan rezultat”

Tako je bar bilo pre nego je zavladala korona. Sada je, kaže Slađan, drugo vreme, pa ni svoju pobedu na izborima nije proslavio, tvrdi, ni u svojoj ni u bilo kojoj drugoj kafani.

- Nisam proslavljao pobedu, jer to i ne smatram pobedom. Poznajem sve ljude sa liste, i da je umesto mene izabran neko drugi mislim da građani ne bi pogrešili. Pobeda bi bila da sami imamo većinu u skupštini, ovako je to samo solidan rezultat. Uostalom, i da smo pobedili ne bismo proslavljali u kafanama zbog trenutnih mera kriznog štaba – kaže Slađan Knežević za Srpskainfo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DAČIĆ

    23. novembar 2020 | 10:52

    PUNA PODRSKA IZ SRBIJE ZA SVE PROJEKTE U CILJU UNAPREDJENJA TURIZMA KRENI MLADI KOLEGA OD HOTELA DO PREKRASNOG JEZERA I PLANINA

  • DIJASPORA

    23. novembar 2020 | 11:07

    NAPRED MLADI DECKO TU SMO SVI DA POMOGNEMO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA