≫ 

Pronađen kombi kojim je pobegao dvostruki ubica iz Zenice: Vozilo sakrio iza drveća kraj puta

Vozilo je pronađeno u rupi kraj magistralnog puta

  • 0
Kombi, ubica iz Zenice Foto: E. M./Klix.ba

Kombi za kojim je zenička policija tragala od juče ujutro nakon izvršenog ubistva u Zenici pronađen je u mestu Grablje u neposrednoj blizini magistralnog puta M-5 kod Busovače, javlja Klix.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona u saradnji s policijom Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona trenutno osiguravaju lokalitet na kojem je pronađen beli kombi kojim se nakon jučerašnjeg ubistva s mesta događaja udaljio Džaner (Fuat) Tajlan.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio portparol MUP-a SBK Hasan Hodžić koji je kazao da je policija oba kantona na mestu događaja i da se pretražuje širi teren.

Kombi, ubica iz Zenice Foto: E. M./Klix.ba

Zenička policija sinoć je apelovala na građane da jave sve informacije vezane za ovaj slučaj na broj 122 ili 032 449 250.

Caner Taylan, Džaner Fuat Tajlan Foto: MUP Zeničko dobojskog kantona.

Džaner Tajlan je glavni osumnjičeni u slučaju ubistva dva trgovca devizama u Zenici koje se dogodilo juče. Kako Klix saznaje, razmena veće količine novca je bila dogovorena na lokalitetu gde su pronađena tela ubijenih Zeničana nakon čega je Tajlan pobegao najverovatnije s još jednom osobom za kojom policija takođe traga.

Video: Uhapšen 37-godišnjak zbog sumnje da je ubio staricu kod Kostolca

(Telegraf.rs/Foto: Klix)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA