Komšije Milorada koji je bacio bombu na radnike elektrodistribucije u šoku: "Ima tešku narav"

Lekari se bore za život jednog radnika elektrodistribucije. Komšije Milorada A., koji se sumnjiči da je bacio bombu na radnike kada su došli da mu isključe struju, u šoku su zbog čitavog događaja

  • 10
Markov trg, hrvatska policija Ilustracija Foto: Tanjug/AP

Lekari pakračke bolnice bore se za život jednog radnika HEP-a na kojeg je danas u 9.19 sati ujutro 71-godišnji Milorad A. u ulici Jana Žiške u Pakracu bacio bombu.

Kako nezvanično saznaje Mojportal.hr, teško mu je stradala glava i trbuh i njegovo stanje je jako kritično, dok je drugi radnik prošao nešto bolje. Iako mu je telo puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradala mu je bubna opna, život mu nije ugrožen.

S njima je navodno bio još jedan radnik HEP-a koji takođe ima povrede od šrapnela, ali nije teško povređen.

Trojica radnika HEP-a došla su jutros kod Milorada A. (71) s nalogom za isključenjem struje, a kada su mu pokucali na vrata, on je na njih bacio bombu i zaključao se u kuću.

Detonacija je odjeknula celim gradom, a na mesto događaja odmah je stigla policija i Hitna pomoć koja je teško povređene radnike prevezla u bolnicu. Milorad je u međuvremenu uhapšen i odveden u stanicu na kriminalističko istraživanje.

- Taman sam se uhvatil za kvaku kako bih izašla na ulicu da bacim smeće i onda je grunulo. Strašno sam se uplašila. Muž mi je bolestan, a unuka mi je gore na spratu i uči. Odmah me nazvao sin i rekao da ne izlazim iz kuće. Policija je sada tamo, pretražuju kuću da vide jel ima još bombi i ostalog oružja. Miloradu je pre godinu i po dana umrla žena, a deca mu žive negde napolju. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi. Ali, nije mi na kraj pameti bilo da bi mogao da uradi ovako nešto - rekla je za Mojportal.hr jedna komšinica kojoj su šrapneli od eksplozivne naprave završili na fasadi kuće.

Na terenu se sve raspoložive policijske snage.

Video: Hapšenje vozača poršea koji je pucao na Voždovcu: Kod njega pronađena značka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale

    27. januar 2021 | 13:10

    Covek nije mogo vise da izdrzi pljacku distribucije.Kradu nas decenijama, postacemo svi neuracunjivi zbog njih.

  • Sila

    27. januar 2021 | 14:04

    Radnici nisu krivi,oni samo izvrsavaju ono sto im se naredi. Trebao je to da uradi u upravu od koga su radnici dobili nalog

  • Steva oluja

    27. januar 2021 | 13:53

    Pravda za Milorada!🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA