≫ 

Devojku oteo, skinuo je golu na Igmanu i terao da se drogira: Raspisana poternica za napadačem

Istražitelji strahuju da je osumnjičeni napustio granice BiH

  • 2
Nasilje, cupanje kose, zlostavljanje, tuca Foto: Shutterstock, Nikola Tomić

G. G. koji je u decembru prošle godine brutalno maltretirao bivšu devojku iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na cičoj zimi još se nalazi u bekstvu i za njim je aktivirana operativna potraga, potvrđeno je za Avaz iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Kako se nezvanično saznaje, istražitelji strahuju da je osumnjičeni napustio granice BiH.

Avaz prenosi da su svim policijskim patrolama dostavljeni njegovi podaci i lični opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Potraga je raspisana i za njegovim vozilom "opel vektra" koji je koristio prilikom otmice nesrećne žene.

Izvor blizak istrazi otkrio je da je priveden prijatelj osumnjičenog u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno pre otmice.

Da podsetimo, brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo se 15. decembra, a motiv za to je bio jer je G. G. u mobilnom telefonu devojke pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživela neviđeno poniženje, jer ju je G. G. nagu snimao mobilnim, brutalno je pretukao i terao ju je da šmrče spid.

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče, G. G. je žrtvi zapretio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cirkus bez kraja

    17. februar 2021 | 16:58

    Kad se u americi za nekim raspise poternica onda se nestavljaju inicijali nego je njegova glava na svakom bilbordu i prva udarna vest na TV...uz to ga traze i druge okolne drzave i lovci na glave !!! Jel to tesko balkancima da primene ?!??!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA