Ovako je izgledao napad na službeno vozilo Vlade Crne Gore iz ugla obezbeđenja

Premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila

  • 5
Crna Gora incident nikšić Printskrin: Twitter/Zdravko Krivokapić

Na putu Podgorica - Nikšić danas je došlo do incidenta u kom su lakše povređene dve osobe, nakon što je grupa građana opkolila službeno vozilo Generalnog sekretarijata Vlade, kojim je upravljao službenik Uprave policije, i pokušala da spreči njegov prolazak, sedajući na haubu automobila, pišu "Vijesti".

Premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila, u kojem je bila i njegova ćerka, koja je štićeno lice, zabeležen u trenutku kada službeni automobil probija blokadu.

Na snimcima se može čuti kako osoba iz automobila ponavlja da se radi o službenom vozilu, sugerišući pripadnicima policije da kažu okupljenima da se pomere, kao i da osobe koje su opkolile vozilo udaraju po automobilu i sprečavaju vozača da nastavi putem.

Iz Uprave policije su se oglasili povodom incidenta, kazavši da je grupa građana pokušavala da onemogući nesmetan povratak službenog vozila u Podgoricu.

Generalni sekretarijat Vlade pozvao je Upravu policije i ostale nadležne organe da u najkraćem roku preduzmu sve neophodne radnje povodom, kako su kazali, današnjeg napada na službeno vozilo, ispitaju taj slučaj i procesuiraju odgovorne.

Video: Službeno vozilo prošlo kroz masu, ima povređenih: Incident na putu Nikšić - Podgorica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AcaBg

    8. april 2021 | 22:16

    Da mi je samo znati protiv čega se bore ovi DPS-ovci... Krivokapić iz dana u dan sve više svojim odlukama liči na Đukanovića. Iskoristio je crkvu i verni narod Crne Gore da se dočepa vlasti, a pogazio preko mnogo obećanja koja je dao narodu. Žao mi silnih ljudi koji su ga izglasali očekujući promene, a dobili da ne kažem šta...

  • Zzzzvonko

    9. april 2021 | 07:59

    Tu se radi o šačici Milivoih plaćenika. Šta misli tužni i jadni Milo da postigne da njima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA