≫ 

Hrvat prisiljavao ženu i sina da piju apaurine: Završio u zatvoru

Iako M. B. (45) je do sada neosuđivan, usvojen je predlog državnog tužilaštva da mu se odredi zatvor zbog opasnosti od ometanja daljeg postupka

  • 1
Kućna apoteka, lekovi Foto: Shutterstock

Pod sumnjom u krivična dela nasilje u porodici i povrede detetovih prava i dva krivična dela omogućavanje trošenja droga smešten je danas popodne u istražni zatvor 45-godišnji M. B. iz Crikvenice.

On je osumnjičen da je u nedelju poslepodne u stanu u Crikvenici prišao supruzi i osmogodišnjem sinu i rekao im da će sada svako dobiti po jednu tabletu, piše Novi list. Kako se supruga usprotivila, zapretio joj je izbacivanjem iz stana, pa je na kraju popila tabletu. Ali, nije stao na tome već ju je prisilio da popije još nekoliko tableta, a ovoga puta radilo se o apaurinu.

Potom je počeo da tera i sina da pije tablete. Supruga je pokušala da mu kaže da će ona umesto deteta da popije tablete, ali joj suprug to nije dozvolio. Sve vreme je vikao i psovao suprugu.

Kako nezvanično saznaje Novi list, radi se o tabletama koje inače osumnjičeni Crikveničanin mora da pije kao terapiju, a iako je do sada neosuđivan, usvojen je predlog državnog tužilaštva da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja daljeg postupka.

Video: Nasilje usred vrtića: Otac ošamario sinovljevog druga, dečak pao na pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA