≫ 

Zastrašujući snimak podmetanja požara u Podgorici: Piroman zapalio papirić, pa ga bacio

Sve se navodno dogodilo u ulici Džan u podgoričkom naselju Drač

  • 8

Podgorička Služba zaštite i spašavanja objavila je video snimak na kojem nepoznati muškarac podmeće požar u naselju Drač. U međuvremenu policija je identifikovala mladića, a o svemu je obavešteno i tužilaštvo.

Za većinu požara koji tokom vrelih letnjih meseci izbiju na teritoriji Crne Gore, najčešće u centralnom delu zemlje i na primorju lokalne vlasti sumnjaju da su podmetnuti.

Ali pitanje koje se uvek postavi je ko ih podmeće i sa kojim ciljem?

Snimak jednog takvog incidenta koji je posedno uzdrmao crnogorsku javnost objavljen je na Fejsbuk grupi Službe zaštite i spašavanja u Podgorici.

Sve se navodno dogodilo u ulici Džan u podgoričkom naselju Drač. Na snimku se vidi mlađi čovek kako pali papir ili sličan materijal, baca ga na pod pored ulice, a potom beži sa lica mesta.

Gadonačelnik Podgorice Ivan Vuković je u objavi na Fejsbuku osudio ovaj čin.

- Pun utisaka sa otvaranja parka ispod Ljubovića, sinoć sam rekao da je jučerašnji dan bio jedan od najljepših ove godine. A onda vidim ovo... Policija MORA da identifikuje, a Tužilaštvo da propisno kazni ovo lice - napisao je Vuković.

Ovo je samo jedan u nizu požara u glavnom gradu Crne Gore, a vatrogasne službe su nakon istrage saopštile da su i požari u Gorici i Ljuboviću takođe podmetnuti.

Vatrogasci u Podgorici danima ne odmaraju gašeći požare, a najveći požar ovog leta uništio je veliku površinu brda Gorica, kog Podgoričani nazivaju pluća grada.

Video: Apokaliptični snimci požara iz omiljenog letovališta srpskih turista

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    7. avgust 2021 | 10:35

    I ja verujem da su pozari svuda u svetu podmetnuti.Mozda su to ucinili da skrenu paznju zbog klime.„Ljudi su najvece zlo na ovoj planeti“

  • Lila

    7. avgust 2021 | 10:18

    Sve takve bolesne pirimane treba doživotno zatvoriti.

  • nikolas

    7. avgust 2021 | 10:29

    PIROMANI I SATANISTI UZIVAJU U VATRI KAD NESTO GORI !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA