Lepotice iza rešetaka zbog droge: Fatalne, zgodne, vole život na visokoj nozi, a zaglavile zatvor

Marina Krstović, ćerka Budimira Krstovića, koja je zajedno sa svojim ocem uhapšena i osumnjičena za šverc 1,4 tone kokaina nije prva dama i lepotica koja je samo u poslednjih nekoliko godina "pala" zbog trgovine narkoticima

  • 5

Pre nekoliko dana je odjeknula vest u celom regionu, a i šire o najvećoj zapleni kokaina u Crnoj Gori do sada, kada je tamošnja policija zaplenila čak 1,4 tone kokaina koji je bio švercovan u bananama.

Zbog toga su uhapšeni otac i ćerka, Budimir Krstović i Marina Krstović (27), koji su glavnoosumnjičeni i u čijem je magacinu u zetskom selu Mojanović i pronađena ovolika količina droge.

Budo i Marina Krstović Kokain Hapšenje Crna Gora Foto: dan.co.me/Žana Bojanić

Kontejner s bananama u kojem je bio kokain vredan oko stotinu miliona evra u barsku luku stigao je 24. avgusta, tri sata posle ponoći, brodom "MSC Charlotte" koji je prethodno svraćao u luku Kopar.

MSC Charlotte je mali - fider brod, koji iz italijanske luke Đoja Tauro preuzima kontejnere pristigle s dalekih destinacija i razvozi ih Jadranskim i Egejskim morem.

Kada je pod zastavom Liberije uplovio u Bar, crnogorski policajci i carinici već su imali operativnu informaciju da u paketima banana nije samo voće, ali su ovog puta odlučili da teret prate do kraja, prenose Vijesti.

Ocu i ćerki određen je pritvor od 30 dana, iako su prethodno bili pušteni da se brane sa slobode, ali pošto se otkrilo da postoje kumovski odnosi sa sudijom koji ih je pustio da se brane sa slobode i nakon žalbe Tužilaštva i pritiska javnosti, ponovo su pritvoreni.

Čim je odjeknula vest o zapleni 1.400 kilograma kokaina i hapšenju oca i ćerke ubrzo su se u javnosti pojavile i fotografije lepe i atraktivne Marine, koja je do hapšenja bila aktivna na društvenim mrežama i delila svoje fotografije iz provoda i sa putovanja i jasno je bilo da je vodila život na visokoj nozi.

Takođe, ubrzo se saznalo i da je bila redovna na utakmicama košarkaškog kluba Partizan, na kojima je navijala za voljeni tim, ali i mamila poglede i uzdahe sa tribina svojim izgledom.

Video: Lepa navijačica Partizana na derbiju: Pogledajte kako se nervirala dok je navijala za crno-bele

Njena umešanost i hapšenje nas je podsetilo da ona nije prva atraktivna, lepa, zgodna, pa možemo reći i fatalna žena koja je u poslednjih nekoliko godina uhapšena zbog sumnje da se bavi "mutnim poslovima", poput posedovanja, šverca ili trgovine narkoticima.

Bilo je tu i nekih javnih i polupoznatih ličnosti, učesnica rijalitija, ne toliko poznatih pevačica, ali i žena i devojaka koje do trenutka hapšenja nisu bile poznate javnosti, ali su privukle pažnju svojim izgledom.

Neke od njih su u međuvremenu osuđene i na višegodišnje zatvorske kazne.

Koje su to lepotice, koje su komotno mogle da budu na naslovnim stranama iz nekih drugih, boljih i lepših razloga, "pale" zbog trgovine, šverca ili posedovanja droge, možete pogledati u videu na početku ovog teksta.

Video: Snimak hapšenja Tijane Ajfon i kriminalne grupe u Bijeljini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    2. septembar 2021 | 13:29

    Ne vidim lepotice nigde ovde...

  • mrki

    2. septembar 2021 | 14:24

    Kakve bre lepotice to su plastikanerke sa pacijim usnama

  • Sabina

    2. septembar 2021 | 17:48

    Fatalne,Zgodne,Ljepotice?Kuda ide ovaj svijet kad se ovako nešto naziva fatalnim,zgodnim i ljepoticama?Zamisli tamo neka djevojčica sa svojih 14,15,16 god.pročita ovako nešto?Samim tim dodje do zaključka da mora izgledati kao ove da bi bila fatalna,zgodna,ljepotica ili sta već?!🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA