• 1

Zbog nereda na Cetinju prijave protiv još 10 ljudi: Sklonili ogradu i kamenicama gađali policiju

, Telegraf

Cetinjska policija je protiv P.M. (34), J.D. (48), R.Č. (47), I.Đ. (58), B.G. (39), J.V. (64) i D.V. (34) svi iz Cetinja, podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru

  • 1
Crnogorska policija

Foto: Nikola Tomić

Službenici Uprave policije su identifikovali još sedam osoba koje su 4. i 5. septembra na Cetinju na neprijavljenom javnom okupljanju narušavale javni red i mir, kao i tri osobe koje su 12. septembra na neprijavljenom javnom okupljanju uklonile zaštitnu ogradu.

Pripadnici policije su identifikovali sedam osoba koje su narušavale javni red mir na Cetinju 4. i 5. septembra tako što su uklonile zaštitnu ogradu i nakon toga kamenicama i raznim drugim predmetima gađali policijske službenike.

Ova lica su se oglušila o izdata upozorenja i naređenja pripadnika policije i nastavila sa izazivanjem nereda.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu Cetinja koji se izjasnio da se u radnjama ovih osoba nema elemenata krivičnih dela.

Cetinjska policija je protiv P.M. (34), J.D. (48), R.Č. (47), I.Đ. (58), B.G. (39), J.V. (64) i D.V. (34) iz Cetinja, podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Osim toga, identifkovane su osobe koje su na neprijavljenom javnom okupljanju 12. septembra na Cetinju fizički uklonile zaštitnu ogradu.

Protiv M.G. (38), R.V. (30) i B.Đ. (31) iz Cetinja, policija je podnela prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru.

Identifikovano 57 osoba koje su učestvovale u neredima

Policija je identifikovala još 57 osoba koje su učestvovale u neredima na Cetinju i u toku su policijsko - tužilačke mere i radnje prema ovim licima, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Podsećamo da su protiv četiri osobe već podnete krivične prijave, a protiv tri prekršajne prijave, za 12 osoba su izdati prekršajni nalozi.

Službenici Uprave policije u sradnji sa nadležnim tužilaštvom nastavljaju aktivnosti na identifikaciji počinilaca prekršaja i krivičnih dela izvršenih na neprijavljenim javnim okupljanima na Cetinju.

Video: Šok bomba u lice: Sukob policije i huligana na ulicama Cetinja su postali brutalni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima