≫ 

Pijani otac je šipkom tukao ženu dok je držala dvoje dece: Detalji porodičnog nasilja u Hrvatskoj

Oca su uz upotrebu sredstva prisile uhapsili

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Policijski službenici Policijske uprave međimurske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom koji je u subotu tukao suprugu i dete.

Muškarca su uhapsili zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela "Nasilje u porodici" i "Teško ubistvo u pokušaju" na štetu nevenčane supruge i deteta.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u subotu, 18. decembra 2021. godine u Piškorovcu oko 13.30 sati osumnjičeni pod uticajem alkohola u količini od 1,28 g/kg u porodičnoj kući verbalno napao suprugu koja je u naručju držala dvoje dece. Potom je metalnim predmetom izudarao suprugu po telu te je u jednom trenutku udario mlađe dete - dalje navodi policija.

Lekarska pomoć povređenima je pružena u Županijskoj bolnici Čakovec gde je utvrđeno da su supruga i dete lakše povređeni.

Starije dete nije zadobilo povrede, prenosi 24sata.

Počinioca su uz upotrebu sredstva prisile uhapsili i uz krivičnu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Protiv počinioca podneli su krivičnu prijavu Županijskom državnom tužilaštvu u Varaždinu.

Video: Stravične scene u autobusu: Vozač psovao i izbacio putnicu bez maske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA