≫ 

Poznati novi detalji brutalnog ubistva u Zagrebu: Nesrećna žena izudarana je do smrti

Kriminalističko istraživanje je u toku, a za osobom koja se dovodi u vezu s ovim krivičnim delom intenzivno se traga

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Zagrebačka policija izvestila je da i dalje traga za ubicom koji je u stanu u Prečkom usmrtio 57-godišnju ženu.

Iz zagrebačke policijske uprave objavili su nešto više informacija o ubistvu žene čije je telo pronađeno u subotu oko 10.30 sati u stanu u zagrebačkoj Štefanićevoj ulici.

- Dežurna zamenica županijskog državnog tužioca uz stručnu pomoć ekipe za uviđaje policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke sprovela je uviđaj kojom prilikom je utvrđeno da je između 25. i 26. marta 2022. godine, nepoznati počinilac zasad neutvrđenim predmetom usmrtio ženu zadavši joj više udaraca po glavi, usled kojih je na mestu događaja preminula.

Telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Kriminalističko istraživanje je u toku, a za osobom koja se dovodi u vezu s ovim krivičnim delom intenzivno se traga - navode u saopštenju.

- Telo 57-godišnjakinje je pronađeno u subotu ujutro, kada su ispred njenog stana došli radnici da postavljaju stolariju. U stanu je živela sa svojim suprugom. S njim je dan ranije viđena u šetnji. U subotu ga nije bilo u zgradi - izvestio je u subotu reporter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.

Video: Pad letelice sa petokrakom na Zagreb? Ostao krater i drveće polomljeno od jake eksplozije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA