Devojka iz okoline Vukovara se porodila, niko ne zna gde je dete: U slučaj se uključila i policija

Od meštana se saznaje da je krim policija u nekoliko navrata bila u dvorištu ove porodične kuće, da su uzimali uzroke tla iz dvorišta i iz unutrašnjosti kuće

  • 0
Hrvatska policija kola automobil Foto: Shutterstock

Hrvatsku je šokirao slučaj iz okoline Vukovara gde se nakon porođaja jedne mlade devojke u celi slučaj uključila i policija. Devojka se navodno porodila, ali nije poznato gde je dete pa se sumnja u čedomorstvo.

Dogodilo se to u jednom selu u okolini Vukovara, a prema nezvaničnim informacijama, devojci je pri porođaju pomagao i neko iz kruga porodice ko je presekao pupčanu vrpcu.

Međutim, pri porođaju je došlo do određenih komplikacija zbog čega je devojka krvarila pa su je odvezli u vukovarsku bolnicu, prenosi Večernji.

Lekari su odmah utvrdili o čemu se radi, odnosno da je reč o devojci koja je neposredno pre dolaska u bolnicu rodila bebu. Problem se pojavio jer nije bilo deteta te je o svemu obaveštena i policija koja se odmah uključila u istragu kako bi proverila šta se zbiva.

Nepoznato je koliko je devojka bila trudna i da li je dete pri porođaju bilo živo ili nije. Nezvanične informacije dobijene od meštana kažu da novorođenčeta nema te da se čak sumnja i u čedomorstvo.

- Videlo se da ima stomak i govorilo se da je trudna, ali ne znamo koliko je meseci bila trudna. Znamo da je u vezi s dečkom već nekoliko godina, da je dolazio kod njih i bio prihvaćen od porodice, gde je dolazio i na slavlja. Sam tim to je bila ozbiljna veza tako da nas je sve ova vest jako iznenadila. Celo selo priča o tome i niko ne može da veruje posebno jer svi dobro znamo o kakvoj se porodici radi. Šta se tamo događalo znaju samo oni - kažu meštani ovoga sela.

Dodaju i kako ne znaju da li je devojka možda prikrivala trudnoću od roditelja i kakvi su odnosi bili u porodici.

Navodno je devojka i dan pre porođaja bila kod lekara jer se nije osećala dobro pa čak joj je na osnovi analiza krvi sugerisano da se javi svom ginekologu.

Da li je to uradila ili ne, za sada se ne zna.

Kako god, posle informacije iz bolnice u slučaj se odmah uključila i policija koja i dalje sprovodi kriminalističku istragu celog slučaja i pokušava da razjasni šta se tu sve dogodilo i ko je sve odgovoran i ima li uopšte kakve odgovornosti.

- Za sada možemo potvrditi kako je policija dobila informaciju o ovome slučaju i da i dalje, u saradnji s državnim tužilaštvom sprovodimo kriminalističku istragu. Za sada nema elemenata krivičnog dela - rekao je za Večernji kratko portparol PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Od meštana se saznaje da je krim policija u nekoliko navrata bila u dvorištu ove porodične kuće, da su uzimali uzroke tla iz dvorišta i iz unutrašnjosti kuće. Govore kako je ispražnjena i septička jama, a sve to se, kako oni kažu, radilo da bi se pronašlo telo deteta.

U međuvremenu su se pojavile i neke nove opcije kako je i gde završilo telo deteta, na šta je strašno i pomisliti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA