≫ 

Ovako izgleda kuća Miki u BiH za kojom traga nemačka policija: Zjapi prazna, porodica povremeno dolazila

Sumnja se da je Mirnesa ukrala više od milion evra od firme u kojoj je radila, policija ne zna ništa o njoj već dva meseca

  • 7

Mirnesa S. iz BiH digla je celu Nemačku na noge zbog krađe više od milion evra iz firme za transport novca u Štutgartu u kojoj je radila.

Za njom je u toku potraga, a policija joj danima ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a pre zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Reporteri Dnevnog avaza juče su posetili njeno rodno mesto i saznali da Mirnesa ima brata blizanca, još jednu sestru i majku.

Otac Ismet Bešlić je preminuo prošle godine. U Busovači je izgradio veliku kuću u koju su, kako kažu komšije, povremeno dolazili.

Mirnesa je, kako se tvrdi, trebalo da prebaci novac s jedne lokacije na drugu, ali je, umesto na krajnje odredište, novac ponela sa sobom na nepoznatu lokaciju i otad joj se gubi svaki trag.

Kako je ranije saopšteno iz nemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca.

Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Osumnjičena ima brojne tetovaže na telu, posebno na rukama, koje mogu da pomognu u potrazi.

Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

"Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji", saopštila je policija u Štutgartu.

Video: Miki iz BiH, osumnjičena za krađu milion evra, živela je luksuzno: Bila operater, možda i menadžer

(Telegraf.rs/Foto: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA