≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji tragedije u Hrvatskoj: Nastradali tinejdžer se pogurao sa najboljim drugom? Bili na punoletstvu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija istražuje slučaj

  • 1
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/HINA/Damir Sencar

Tragičan slučaj pogodio je noćas prigorsko mesto Kostanjevec Riječki u Hrvatskoj. Dečak (16) oko 1.20 sati preminuo je u prostoru ugostiteljskog objekta, a policija i dalje istražuje slučaj.

Kako piše Jutarnji list, policija je privela 17-godišnjaka, prijatelja 16-godišnjaka kojeg se dovodi u vezu sa slučajem.

"Njih dvojica su kao prst i nokat bili. Pa, nam je ovo još teže palo", rekao je sugovornik za Jutarnji.

Tragedija se navodno odvila u prostoru u sklopu ugostiteljskog objekta gde se slavio rođendan devojke (18) i tu je bilo više desetina mladih, piše ePodravina.

Dvojica mladića navodno su se u jednom trenutku posvađali na dečjem igralištu kod tobogana i tu je došlo do guranja. Ovaj je mladića navodno udario, 16-godišnjak je od udarca pao i nije se više probudio.

"Za oko pola sata stigla je i hitna, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i porodicu nesrećno preminulog mladića", rekli su potreseni meštani za ePodravina.

Mladić je navodno nakon obračuna pobegao, ali se ubrzo vratio. Meštani pričaju da su i zajedno došli na proslavu i da su bili dobri prijatelji.

"Ovo je velika tragedija, ne možemo verovati, svi smo u šoku", priča meštanin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA