≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ćerka Ivane koju je ubio komšija objavila potresnu poruku: "Majko moja, bila si moj heroj"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivanu je komšija ubio iz ilegalne puške, pred očima supruga Miroslava i 12-godišnjeg sina, ničim izazvan

  • 0
Ivana Erika Bradač Sisak Foto: Facebook/Erika Bradač

Izgubljeni život 45-godišnje žene iz Siska najstrašnija je posledica stravičnog zločina koji je u subotu uveče potresao grad. U pomahnitalom pohodu Nedžad Fetić (52) ubio je komšinicu Ivanu J. i teško ranio još četiri osobe, zapalio tri kuće...

Ivanina ćerka Erika, jedno od njeno troje dece, potresnom se porukom na Fejsbuku oprostila od majke.

"Majko moja, bila si najdivnija osoba na ovom svetu. Bila si moj heroj i uvek ćeš to i biti. Pamtićemo te po tvojim ludostima, smehu i po svemu što si napravila za sestru, brata i mene. Srce me boli kad znam da te više nema, ali znam da si sada na boljem i lepšem mestu. I znam da ćeš uvek paziti na nas i voditi nas na pravi put kroz život. Nema reči kojima bi opisala svoju tugu i bol jer više nisi kraj mene. Bila si moja mama i moja najbolja prijateljica kroz život. Počivala u miru, majčice moja", napisala je Erika.

Ivanu je komšija ubio iz ilegalne puške, pred očima supruga Miroslava i 12-godišnjeg sina, ničim izazvan. U ludačkom pohodu Fetić je hodao ulicom u sisačkim Capraškim poljanama i pucao u ljude. Teško je ranio Ivaninog supruga i još troje suseda. Zapalio je svoju i još dve kuće, a onda i još dva auta. Potom se dao u bekstvo.

Uhapšen je u Domagojevoj ulici u Sisku nakon gotovo pet sati bekstva, prenosi Index.

Fetiću je u međuvremenu određeno mesec dana istražnog zatvora. Pritvor mu je određen radi otklanjanja mogućnosti uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja dela. Osumnjičen je za ubistvo, pokušaj ubistva, nedopušteno držanje oružja i izazivanje požara.

Fetićev advokat po službenoj dužnosti Danko Kovač rekao je da se njegov klijent na ispitivanju u Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku delomično branio, odnosno odgovorio je na neka od pitanja, a izrazio je i žaljenje zbog svog postupka.

Sisak uhvaćen napadač Foto: index.hr

O uračunljivosti svog klijenta nije želeo da se izjasni, jer je upravo ona jedan od najvažnijih predmeta istrage, koji bi mogao uticati na sudski postupak i konačnu sudsku odluku.

Precizirajući krivičnu prijavu rekao je kako se njegovom klijentu na teret stavlja krivično delo ubistva, potom šest krivičnih dela pokušaja ubistva, jedno krivično delo nedopuštenog držanja oružja i eksplozivnih materija te dva krivična dela protiv opšte sigurnosti i izazivanje požara.

Kod okrivljenog, napomenuo je, nije pronađeno dodatno ilegalno oružje. Naime, terete ga da je pucao iz poluautomatske puške tzv. papovke, slične kalašnjikovu. Oduzeta mu je i jedna bomba za koju tvrdi da nije bila ispravna.

(Telegraf.rs)

Video: Ubio ženu (45), povredio više osoba, palio kuće pa satima bežao: Uhapšen napadač u Sisku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA