Vreme čitanja: oko 1 min.

Baka iz Zagreba osvojila 80.000 evra: Sve dajem unucima kako bi njima bilo malo lakše

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sreća uvek dođe i samo je treba strpljivo čekati", poručuje dobitnica

  • 0
Starija mama, baka, dete, devojčica, unuka Foto: Shutterstock

Sretna dobitnica iz Zagreba koja je u igri "Sve ili ništa" pogodivši sve brojeve osvojila glavni dobitak od 80.000 evra stigla je na blagajnu Hrvatske lutrije kako bi podigla dobitak, saopštili su iz Lutrije.

Dobitnica kaže kako igra "Sve ili ništa", "Loto 7" i "Eurojackpot" te uplaćuje na prodajnim mestima Hrvatske lutrije, a ovaj je srećni listić uplatila na Rudeškoj cesti 172 u Zagrebu.

"Imam neke svoje brojeve, ali kada dođem na prodajno mesto, uglavnom kažem vašim kolegama da biram opciju 'slučajni odabir brojeva'. I baš je ta kombinacija slučajnih brojeva donela glavni dobitak i veliko veselje", kaže srećna Zagrepčanka koja je na glavnu blagajnu stigla u pratnji unuka.

Na pitanje postavljeno unuku igra li i on, baka dobitnica brzo je ponudila odgovor, prenosi Večernji list.

"Unuci misle kako nemaju sreće, ali ja im uvek govorim kako sreća uvek dođe i da je samo treba strpljivo čekati. Tako i ja čekam, ali priznajem kako u ovoj igri zaista imam sreće", kazala je.

"U ovom sam mesecu nekoliko puta dobila dobitak '10 ili 1' i iznos od 260 evra. Unuk me pitao zašto i dalje igram ako sam samo jedan broj uspela pogoditi, rekla sam mu: "Zlato čekaj, sada je moj red."

Za dobitak zna njena uža obitelj, a planove kako će raspodeliti novac, već je napravila.

"Sve dajem svojim unucima kako bi njima bilo malo lakše", dodala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA