Vreme čitanja: oko 1 min.

Filmska potera za maloletnikom: Ukrao kombi, bežao policiji, izvazvao dva udesa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su otkrili iz policije, u 2.30 sati stariji muškarac je pozvao policiju i rekao da mu je lopov pre nekoliko minuta ukrao kombi i odvezao se iz grada

  • 2
Hrvatska policija Foto: Shutterstock

U Hrvatskoj, u Međimurju, noćas se odigrala filmska potera za maloletnikom (16) koji je ukrao kombi i izazvao dva udesa.

Oko 2.30 sati policija je dobila dojave od starijeg sugrađanina da mu je pre nekoliko minuta ukraden kombi, i da lopov beži prema Pribislavcu.

Kako su u utorak otkrili iz policije, u 2.30 sati policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće zaprimili su dojavu 63-godišnjaka iz koje proizlazi kako mu je prije nekoliko minuta ukraden kombi kojim se počinitelj odvezao prema Pribislavcu.

Policija je posle nekih pola sata locirala vozilo, ali su krenule nove muke, pošto maloletnik nije hteo da se zaustavi, već je krenuo da beži ka Čakovcu.

Tada se u poteru uključilo više patrola, ali maloletnik nije hteo da se preda. U jednoj od ulica izazvao je saobraćajnu nesreću, a potom je nastavio da beži.

Nedugo potom izazvao je još jednu nesreću u kojoj samo pukom srećom nije bilo povređenih. Međutim, nastala je velika materijalna šteta na ukradenom vozilu, a polupao je i saobraćajne znake i ogradu dečijeg igrališta u Murskom Središću.

Potom je policija uspela da ga uhvati i privede.

Kako pišu hrvatski mediji, protiv njega biće podneta krivična prijava za izazivanje saobraćajne nesreće, upravljanje motornim vozilom bez položenog ispita i vršenja drugih prekršaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA