Vreme čitanja: oko 1 min.

Ambasada Turske u BiH će se uključiti u slučaj ubistva njihovih državljana u Gradačcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao što je poznato, brutalni pohod je započeo u vikendici, gde je javno ubio svoju ženu, dok je sve prenosio preko društvene mreže Instagram

  • 0
Gradačac, Policijska uprava, Mesto ma kome je ranjen policajac Foto: Nikola Tomić

Nermin Sulejmanović, pomahnitali ubica iz Grdačca, je u svom krvavom pohodu ubio troje i ranio još troje ljudi pre nego što je pred policijom izvršio samoubistvo.

Pored svoje supruge Nizame Hećimović, Nermin je ubio i dvoje turskih državljana, oca i sina Džengiza i Denisa Ondera (23), dok je njihovu ženu i majku L. O. teško ranio i ona se i dalje bori za život.

Tim povodom, kako "Blic" saznaje, u ceo slučaj uključiće se i Ambasada Turske u BiH.

- Iz Ambasade Turske u BiH će učiniti sve što je u njihovoj moći da pomognu svojim državljanima nakon ovih potresnih dešavanja - rečeno je "Blicu" iz izvora bliskih Ambasadi.

Kako se saznaje, Ambasada priprema i zvanično saopštenje tim povodom.

Zašto je pucao na turske državljane?

Pored uživo prenosa ubistva svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, Sulejmanović je u krvavom piru ubio i oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, koje je dobro poznavao, te je nakon toga ranio i jednu žensku osobu, majku i suprugu ubijenih.

U masovnoj pucnjavi u Gradačcu su ranjeni i jedan građanin i policajac, Husein Kotorić, koji je pušten na kućno lečenje nakon što je zbrinut u lokalnoj bolnici.

Zbog svog ponašanja on je od ranije poznat građanima, kao i osobe koje je ubio, posebno otac i sin sa kojima je, kako prenosi Klix, bio u sukobu.

Kao što je poznato, brutalni pohod je započeo u vikendici, gde je javno ubio svoju ženu, dok je sve prenosio preko društvene mreže Instagram.

Prema dosadašnjim saznanjima iz istrage, on je nakon toga seo u svoj automobil i krenuo prema centru Gradačca, ​​s namerom da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA