≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prošli smo ulicom u kojoj je monstrum iz Gradačca započeo svoj krvavi pir: "Na stazi su bili tragovi krvi"

Vreme čitanja: oko 2 min.

U ulici gde se kuća Nizamine tetke nalazi preko noći se promenilo sve. U petak, kada je Nermin došao da otme Nizamu i njihovu ćerku, gotovo da niko nije bio u svom domu. Za jeziv zločin čuli su u gradu, a kada su se vratili kući, zatekao ih je potresan prizor

  • 5
Gradačac, ubistvo, tetkina kuća, Nizmana Foto: Mileta Mirčetić, Facebook

Prošlo je više od dve nedelje otkako je Nermin Sulejmanović monstruozno ubio troje ljudi u Gradačcu i ranio još troje.

Stanovnici ovog malog mesta u blizini Tuzle i dalje oplakuju Nizamu Hećimović, Denis Ondera i njegovog oca Đengiza.

Monstrum ih je 11. avgusta brutalno likvidirao, naočigled njihovih najmilijih. Prvo je ubio nevenčanu suprugu Nizamu, naočigled njihove devetomesečne ćerke, potom je u gradu ispred punog kafića likvidirao Denisa Ondera, sa čijom porodicom je bio u sporu, a potom je otišao do njegove kuće, gde je ubio njegovog oca Đengiza i teško ranio majku Harisu.

Sve je počelo u jutarnjim časovima, kada je Nermin saznao da se Nizama, koja ga je prethodno prijavila za nasilje, krije u kući svoje tetke Zijade...

Bleda i sa suzama u očima, Zijada je reporterima Telegrafa jedva izustila da joj je previše bolno da ponovo priča o jezivom danu koji je zauvek promenio njen i život njene porodice.

"Molim vas, razumite me. Sve je ovo preteško", teško je izgovorila žena koja je svedočila trenutku kada je Nermin oteo njenu rođaku i ranio njenog sina Nedima, koji je pokušavao da zaštiti sestru.

U ulici gde se njihova kuća nalazi preko noći se promenilo sve. U petak, kada je Nermin došao da otme Nizamu i njihovu ćerku iz Zijadine kuće, gotovo da niko nije bio u svom domu. Za jeziv zločin čuli su u gradu, a kada su se vratili kući, zatekao ih je potresan prizor.


Prve komšije Nizamine tetke nisu bili u svom domu kobnog jutra i nisu čuli njihove krike upomoć. Kada su stigli kući, zatekli su potresne prizore.

"Nisam bila tu kada se sve dogodilo, tek sam kasnije saznala šta se desilo. Kad sam došla s posla, policija je bila u mom dvorištu. Oko česme u dvorištu je bila policijska traka. Kada sam policajce pitala šta se dogodilo, nisu znali da mi kažu", priseća se komšinica za Telegraf.rs.

Prizor koji je zatekla u svom domu ju je, kaže, šokirao.

"Zijadino i moje dvorište deli kapija. Pretpostavljam da su, bežeći, prošli kroz kapiju i ušli u moje dvorište. Na stazi je bila krv Zijadinog sina koji je ranjen", dodaje ona.

Nizamu je, kaže, poznavala samo iz viđenja i znala je da je Zijadina sestričina.

O svemu što se kobnog dana događalo čula je od meštana i saznala je iz medija.

Podsetimo, Nermin je nakon otmice Nizamu i njihovu bebu odveo u jednu vikendicu nadomak Gradačca, gde je nevenčanu suprugu krvnički pretukao, a potom joj hicem u glavu presudio na tremu kuće, dok je sve uživo prenosio na Instagramu.

Nakon toga se vratio u grad, gde je ubio Denisa i Đengiza, i ranio Harisu i jednog policajca koji je pokušao da ga obuzda. Nakon krvavog pira sakrio se na jednoj napuštenoj farmi gde je, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Video: Kuća porodice Onder u Gradačcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narednik

    28. avgust 2023 | 22:17

    Kolko ćemo još pisati o ovom događaju.... Žalosno da narod neshvata da je čovek bio hemija Bolder...problem ...i na kraju ubica Žalosno za ovaj svet

  • Mixx

    28. avgust 2023 | 21:50

    Jos ide gas?

  • Vesna

    28. avgust 2023 | 22:26

    Gde li ce mu dusa? On se ni u zemlji smiriti nece !!! Monstrum ! Zlotvor !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA