≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izbo čoveka na pešačkom prelazu u Zagrebu, pa umro nakon što ga je savladala policija: Samo je klonuo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna pomoć je na lice mesta izašla kako bi pružila pomoć povređenom muškarcu, koji je bio napadnut, međutim, u sledećem trenutku napadač je izgubio svet

  • 0
Hrvatska bomba uviđaj policija Foto: Tanjug/HINA/DAMIR SENČAR

Policija u Zagrebu savladala je danas muškarca  V.K. (30) koji je, kako se sumnja, prethodno napao drugog muškarca nožem. Međutim, nakon što ga je policija savladala i pozvala Hitnu pomoć, po čijem je dolasku on klonuo i preminuo.  

Telegraf nije mogao nezavisno da proveri ove navode.

Okolnosti pod kojima je preminuo čovek još uvek nisu poznate, ali kako se navodi, on je, neposredno pre smrti, napao drugog muškarca nožem. Nakon što ga je policija savladala, napadač je preminuo. Još uvek nije poznato zbog čega je došlo do smrti muškarca, pise Index.

Policijski službenici u Zagrebu su sinoć oko jedan sat posle ponoći primili dojavu o sukobu dva muškarca. Kada su došli na mesto događaja, videli su da je muškarac kojeg je V.K. napao, povređen, a s ozbirom na to da je bio agresivan i da je pokušao da pobegne, policajci su ga savladali i pozvali Hitnu pomoć.

Napadač je sve vreme pružao otpor, pa su policajci morali da preuzmu jače mere i vežu ga.

Hitna pomoć je na lice mesta izašla kako bi pružila pomoć povređenom muškarcu, koji je bio napadnut, međutim, u sledećem trenutku napadač je izgubio svest. Medicinski radnici su odmah priskočili muškarcu u pomoć, ali je ubrzo konstantovana smrt.

Povređeni muškarac (24) odmah je prevezen na Kliniku za traumatologiju jer ima nekoliko ubodnih rana na telu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA