≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Završena obdukcija, telo male Vanje predato porodici

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obdukcioni nalaz biće deo ključnih dokaza u istrazi ovog gnusnog zločina

  • 1
Vanja Gorčevska Foto: Facebook/Zorica Gjorcevska

Obdukcija tela 14-godišnje Vanje Gorčevske u Institutu za sudsku medicinu i kriminologiju u Skoplju završena je i telo je predato porodici, potvrđuju za MKD.mk izvori iz istrage.

Analize nakon obdukcije, koje treba da utvrde uzroke nasilne smrti, vreme kada je devojčica umrla su u toku i nakon što budu u potpunosti završene biće sačinjen obdukcioni nalaz, koji će sa svim kompletnim podacima i analizama piti predat Osnovnom javnom tužilaštvu Skoplje.

Ovaj izveštaj će biti deo ključnih dokaza u istrazi ovog gnusnog zločina.

Podsetimo, mala Vanja je oteta 27. novembra oko 7.20 ujutru kada je kretala u školu. Ona je savladana i vezana u ulazu zgrade. Istog dana je i ubijena, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda na obodu Skoplja. Nedaleko odatle pronađen je i spaljeni automobil kojim je oteta.

Istragom je ustanovljeno da je dete proživelo horor poslednjih sati svog života.

Za njenu otmicu i ubistvo sumnjiči se pet osoba, među kojima je i njen otac. Ocu i još trojici osumnjičenih određen je pritvor do 48 sati, dok se za glavnim osumnjičenim Ljupčom Palevskim Palčom, i dalje traga.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije raspisalo je sinoć poternicu za Ljupčom, a kako je za Telegraf.rs potvrđeno iz suda u Skoplju, prihvaćen je predlog tužilaštva da mu bude određen pritvor od 30 dana od dana kada bude pronađen i uhapšen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meme

    5. decembar 2023 | 11:33

    Siroto dete... Kad god vidim taj nevini pogled, plače mi se... Plače mi se od tuge jer je tek počela da živi, jer su je bezumni manijaci maltretirali do smrti... Leti dete na neko lepše mesto, nadam se da ćeš tamo odmoriti svoju napaćenu dušu... Neka ti je laka crna zemlja 😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA