Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka iz Hrvatske prevozila decu, nisu bila u sedištima: Sud je brutalno kaznio, trajno joj oduzet i automobil

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je utvrdila i kako je u vozilu prevozila više osoba od broja upisanog u saobraćajnoj dozvoli te je prevozila decu nižu od 150 centimetara bez auto-sedišta, odnosno postolja u automobilu

  • 1
Žena, vožnja, vozač, vozačica Foto: Unsplash

Majka (31) iz Hrvatke je u automobilu prevozila više male dece koja nisu bila u autosedištima.

Sud ju je odmah brutalno kaznio. Dobila je 30 dana zatvora, 290 evra kazne, osmomesečnu zabranu vožnje i trajno joj je oduzet automobil.

Kako u sredu navodi policija, sve se dogodilo u utorak ujutro na području Karlovca, kad je žena zatečena kako upravlja automobilom bez položenog vozačkog i nije bila vezana, piše Danica.hr.

Policija je utvrdila i kako je u vozilu prevozila više osoba od broja upisanog u saobraćajnoj dozvoli te je prevozila decu nižu od 150 centimetara bez auto-sedišta, odnosno postolja u automobilu.

Sud joj je odmah, isti dan, “izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 290 evra, zaštitnu meru zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam meseci te meru oduzimanja ličnog automobila koji će preći u vlasništvo Republike Hrvatske".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika Velja

    26. januar 2024 | 09:40

    Lep dokaz da Severina nije smela imati decu! Vaspitavaće ih po ugledu na cenjenog komšiju???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA