≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jezivi prizori na mestu gde je Saša ubijen: Lišće i dalje natopljeno krvlju, telo ostavljeno na metar od puta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekipa Telegraf.rs je na mestu zločina zatekla potresne prizore, tragove krvi na lišću koje je opalo sa obližnjeg drveća

  • 1

Nedaleko od Doboja u utorak 30. januara, u rano poslepodne, u šumi nadomak popularnog izletišta pronađeno je beživotno telo Saše Kulišića (46), koji je surovo ubijen i ostavljen da umre.

Sašino telo pronađeno na oko 300 metara od poligona sa sportskim terenima izletišta Preslica. Ostavljen je vezanih ruku i nogu, sa selotejp trakom preko očiju i usta, da leži u krvi na lišću.

Njega su tu, kako se sumnja, doneli supruga Andrea K. i Dražen L. (19), sa kojim je Andrea navodno bila u ljubavnoj vezi, izboli i ostavili.

Sumnja se da je upravo Andrea zadala kobne ubode nožem svom suprugu, sa kojim ima dvoje dece i sa kojim je, bar prema rečima onih koji ih poznaju, do juče idilično živela.

Ekipa Telegraf.rs je na mestu zločina zatekla potresne prizore, tragove krvi na lišću koje je opalo sa obližnjeg drveća. Sašino telo pronađeno je na svega metar-dva od zemljanog puta po kojem se, moglo bi se reći, često prolazi.

Osim izletnika, ovde prolaze i traktori i druga vozila, što se može videti po tragovima guma u zemlji. Ubice su išle svega 200 metara tim zemljanim putem, na koji se skreće sa dobro asfaltiranog puta, kojim tokom dana prolaze brojni Dobojlije, što peške što vozilima.

I dalje nije poznato ko je uočio telo i o tome obavestio policiju ili je sama patrola, tragajući za Sašom koji se vodio kao nestao pronašla jeziv prizor. Sudeći po lokaciji gde je telo odbačeno, mogao je da ga uoči i običan prolaznik, koji je došao da prošeta po šumi.

Detalji užasnog zločina duboko su potresli javnost u svim zemljama bivše Jugoslavije. Saša je, kako se veruje, tokom noći 30. januara faktički otet iz svoje porodične kuće. Prethodno je, kako se veruje, bio danima omamljivan lekovima koje su mu stavljali u piće, a kobne noći su ga zgrabili dok je spavao, vezali, spakovali u gepek i odveli.

Do sada su privedene tri osobe, Sašina supruga Andrea K. (34), Dražen L. (19) sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi, ali i Sašina maloletna ćerka (14) iz braka sa Anderom, kojoj je određen maloletnički pritvor do 30 dana.

”Osnov za određivanje pritvora sadržan je u odredbi člana 197. tačka B Zakona o krivičnom postupku Republike Srpske (bojazan od ometanja krivičnog postupka uticajem na svedoke ili uništavanjem ili skrivanjem dokaza)”, navode u Osnovnom sudu u Doboju.

Dodaju da je osumnjičenoj maloletnici određen staralac, kao i nadležna osoba ispred Centra za socijalni rad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA