≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Molimo da se ne približavate": Policija jedva onesposobila muškarca sa dva noža nisu pomogli ni elektrošokeri

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema nezvaničnim saznanjima tog portala, pre nego što ga je oborila na zemlju policija je dva puta pokušala da ga onesposobi šokom, ali bezuspešno

  • 0

U Bavarskoj palati u Ljubljani, policajci specijalne jedinice onesposobili su mladića koji je u rukama imao dva noža, javlja portal 24ur.com.

Prema nezvaničnim saznanjima tog portala, pre nego što ga je oborila na zemlju policija je dva puta pokušala da ga onesposobi šokom, ali bezuspešno.

Policija je saopštila oko 15.30 časova da su opkolili osobu koja je imala dva noža u rukama i nije htela da učestvuje u postupku. Kako se vidi sa fotografija, muškarac je na glavi imao vizir, a na leđima ranac. Policija je takođe stavila policijsku traku oko njega.

Muškarac je sa noževima nasrnuo na policajce i, kako se vidi na snimcima, gurnuo ih i pretio im.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je dva puta pokušala da ga onesposobi elektrošokerom, ali bezuspešno.

Konačno, policija je saopštila da je muškarca onesposobila specijalna jedinica i da "muškarac više ne predstavlja opasnost".

"Molimo sve da se ne približavaju mestu intervencije i da se striktno pridržavaju uputstava policijskih službenika na licu mesta", upozorila je Policijska uprava Ljubljana u trenutku incidenta, ali se uprkos tome na ulici okupio veliki broj ljudi.

Zbog incidenta je bio otežan i putnički saobraćaj u Ljubljani, nekoliko osoba je prinuđeno da ostane u autobusima. Osim toga, ljudi koji rade u obližnjim zgradama nisu mogli dugo da napuste posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA