Vreme čitanja: oko 2 min.

Benčić (Možemo!): "Dostižan je scenario da se HDZ skine s vlasti! Pozivam sve stranke da budu dosledne"

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Hvala svima od Osijeka do Dubrovnika koji ovo prate preko malih ekrana. Moramo se zahvaliti svim građanima koji su nam donirali i koji su omogućili da budemo vidljivi iako smo nastali pre pet godina", rekla je Sandra Benčić iz Možemo!

  • 0
Hrvatska izbori Foto-kolaž: Shutterstock

Prema poslednjim rezultatima izborna u Hrvatskoj Možemo! je osvojio deset mandata u novom sazivu Hrvatskog sabora. Stvorilo je to veliku erupciju oduševljenja, a sve je zapečatila Sandra Benčić govorom, prenosi 24sata.hr.

"Bok ljudi, ovo je definitivno najveseliji štab, a čak se ni ne zove štab. Sada smo na deset mandata, međutim veliki gradovi nisu do kraja obrađeni. Postoji mogućnost daljnjeg rasta. We did it! Želim reći prvo veliko hvala svim građanima koji su izašli i posebno hvala onima koji su nama dali poverenje. Drugo, jednako važno hvala odlazi svima vama koji ste poslednjih mesec dana proveli na ulici razgovarajući s građanima i delili letke. Vama koji ste uzimali godišnje i koristili da bi pomogli nama da postanemo stranka koja je najviše rasla od prošlog mandata do danas. Taj najveći rast dolazi iz onog što je bila naša najveća snaga, a to smo svi mi. Hvala svima od Osijeka do Dubrovnika koji ovo prate preko malih ekrana. Moramo se zahvaliti svim građanima koji su nam donirali i koji su omogućili da budemo vidljivi iako smo nastali pre pet godina. Omogućili ste nam da budemo stranka s najvećim rastom na ovim izborima", rekla je Sandra Benčić, a zatim dodala:

"Mi možemo biti jako zadovoljni s našim rezultatom. To nije samo naše mišljenje, ono što još trebamo napraviti. Ne smem izgubiti iz vida da je prioritet skidanje HDZ-a s vlasti. Taj cilj još ostvariv i dostižan i on je dostižan u onom scenariju o kojem smo mi govorili u prošlim nedeljama. Dostižan je scenario da se HDZ skine s vlasti. Ono na što pozivam sve političke aktere je da je glavni cilj blizu. Pozivamo sve da budu dosledni, da poštuju svoje birače i da kažu ne HDZ-u. Još se može dogovoriti da stranka iz opozicije, a to je SDP da oni sastave manjinsku vladu koju ćemo mi ostali podržavati iz parlamenta", zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA