Presedan u umetnosti sam po sebi je umetnost: Pariski muzej jedan dan posvetiće nudistima

Muzej 5. maja organizuje nudistički dan

  • 2

Pariski muzej savremene umetnosti "Palais de Tokyo" planira da jedan svoj radni dan u potpunosti posveti posetiocima bez odeće.

U srcu grada koji Srbi vole otvoren je najluđi restoran: Gosti sede goli, zabranjene su im dve stvari, a svi se pitaju šta rade sa stolicama (VIDEO)

Muzej, naime, 5. maja organizuje nudistički dan. Ulaz je besplatan, a oni koji bi želeli da ga obiđu "kao od majke rođeni" trebalo bi prethodno da se registruju u Pariskoj asocijaciji nudista.

Svi registrovani, po dolasku u muzej, ostaviće svu odeću u garderobi i potom slobodno moći nagi da obilaze postavku izložbe pod nazivom "Discorde, fille de la nuit" (fr. Svađa, prijateljica noći).

Posetioce će kroz izložbu voditi jedan od radnika muzeja, takođe nudista, piše "Lonely planet".

Pariska asocijacija nudista očekuje dobar odziv zainteresovanih za događaj koji su nazveli "istorijskim za francusku prestonicu".

Iako se udruženja nudista sve češće žale na sve manji broj zainteresovanih za njihov životni stil, u Parizu je poslednjih godinu dana primetan njihov porast.

Daljinac

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    29. mart 2018 | 13:06

    "Presedan u umetnosti,je umetnost?"... (A ko to - tvrdi?U ovoj zemlji,umernost je izbacena, iz -skola.I kako neko, ko o rmetnosti ne zan nista,moze da donosi, bilo kakav - sud.?)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA