• 0

"ComNet" umrežio sve televizije iz Srbije (VIDEO)

Više od 50 televizijskih stanica prepoznalo je značaj umrežavanja i zajedničkog delovanja

  • 0

Na sednici Skupštine Udruženja elektronskih medija "ComNet", održanoj danas u Beogradu u prisustvu više od 50 televizijskih kuća, postojeća vojvođanska "ComNet" mreža proširena je na teritoriju cele Srbije uz veliki broj novoprimljenih članica.

Uz novu regionalnu organizacionu strukturu, na Skupštini je jednoglasno razrešen stari i izabran novi Upravi odbor Udruženja.

Za predsednicu Upravnog odbora izabrana je Emilija Marić, direktorka i glavna i odgovorna urednica Novosadske televizije, dok je za njenog zamenika izabran Vladan Stefanović, direktor televizije "Subotica".

ZAJEDNIČKI RAD I PRAVOVREMENO INFORMISANJE

- Izuzetno nam je zadovoljstvo što je mreža lokalnih televizijskih stanica sa teritorije Vojvodine prerasla u Udruženje koje obuhvata lokalne i regionalne medije iz cele Srbije, a posebno nam je drago što su nam se pridružile i kolege iz južne srpske pokrajine Кosova i Metohije.

Zadovoljstvo nam je da je više od 50 televizijskih stanica prepoznalo značaj umrežavanja i zajedničkog delovanja, jer cilj ovog Udruženja i jeste da zajednički radimo i pravovremeno informišemo sve građanke i građane kako o lokalnim, tako i o temama od državnog interesa - izjavila je novoizabrana predsednica Emilija Marić, zahvalivši se i poželevši srećan i uspešan rad svim televizijskim stanicama iz cele Srbije.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima