VUČIĆ O NAVODNOM PLAGIJATU: Gluplje obrazloženje naučnika nikad nisam čuo!

Premijer Srbije je istakao da je sajt "Peščanika" bio "napadnut" sa dve adrese, ali da taj napad nema nikakve veze sa državom, kao i da predstavnici OEBS-a nemaju nijedan jedini dokaz za primere cenzure koje su naveli

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika SanjaGB
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sladjana Radanic

    08. jun 2014 | 18:52

    NAJGRLATIJI JE ZORAN ZIVKOVIC JAKO JAKO JAKO UPLASENI MISLIS LI TI VRACATI NENORMALNO VELIKI KREDIT KOJI SI UZEO ZA VINOGRADE OD DRZAVE ?! Najgrlatiji u borbi protiv Nebojse Stefanovica je jako jako jako uplaseni Zoran Zivkovic , nekadasnji premijer sa osmogodisnjom skolom , koji takav kakav je potpisivac palcem u mastilo nemackog jastuceta, nepismen, koji ni ovce ne bi znao da izbroji, nekome sudi o plagijatu. Da li je nesto plagijat ili ne, to ne mogu da tvrde ni pojedini" doktori nauka" , jer su i oni pod sumnjom i lupom, upravo ti sto su se razvikali na sva zvona, jer moze biti da su prodavali diplome i ko zna sve kome, a pod znakom pitanja su i podbunjivaci. Jako, jako, jako uplaseni Zoran Zivkovic javnosti Srbije duguje odgovor. Sta bi Zorane od silnih para i kredita koji si dobio od svoje stranke za vinograde. Mislis li to zemljiste i te nenormalno velike kredite vracati. U vreme kad inkasanti seku struju neurednim platisama, gde ima i male dece za tri hiljade dinara, kad ce tebe strpati u zatvor za vise od milion evra. Sta bi sa vinogradima? Sta bi sa kreditom, vrlo vrlo vrlo uplaseni Zivkovicu. Ne verujem da si sve dao Katarini.... Plasis li se hapsenja Zivkovicu?!

  • Anđelka

    08. jun 2014 | 16:16

    Bože dragi, što mi volimo da imamo mišljenje! 1. Neka se jave komentatori koji su odbranili doktorsku tezu pa da znamo da znaju o čem pričaju; 2. Zašto bi nama "običnim građanima" bila zanimljiva školska sprema ministra policije? Drugim rečima, zameramo li mu šta u dosadašnjem radu sa pozicije ministra ili? O čem pričamo? 3. Mislim da je u sadašnjem trenutku pametnije pružiti podršku Vučiću i njegovom izboru, a to znači: eliminisati tatine i mamine hohštaplere u administraciji, koja je tri puta veća no što treba da je u svakom preduzeću, a ne smanjivati plate bez veze i bez razloga. Danas sam pokušala da dođem do Aleksandrovog telefonA I nisam uspela, da mu kažem .... Pozdrav iz Šapca.

  • Jovan Djordjevic

    06. jun 2014 | 00:08

    Snezana , Potpuno se slazem sa vama da imate svoj stav o katolicima , ili bilo kome . Samo da vas podsetim , ti isti katolici kada uhvate nekoga sa plagijatom, najure ga sa drzavne sluzbe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA