VUČIĆ O NAVODNOM PLAGIJATU: Gluplje obrazloženje naučnika nikad nisam čuo!

Premijer Srbije je istakao da je sajt "Peščanika" bio "napadnut" sa dve adrese, ali da taj napad nema nikakve veze sa državom, kao i da predstavnici OEBS-a nemaju nijedan jedini dokaz za primere cenzure koje su naveli

Komentari

  • Sladjana Radanic

    8. jun 2014 | 18:52

    NAJGRLATIJI JE ZORAN ZIVKOVIC JAKO JAKO JAKO UPLASENI MISLIS LI TI VRACATI NENORMALNO VELIKI KREDIT KOJI SI UZEO ZA VINOGRADE OD DRZAVE ?! Najgrlatiji u borbi protiv Nebojse Stefanovica je jako jako jako uplaseni Zoran Zivkovic , nekadasnji premijer sa osmogodisnjom skolom , koji takav kakav je potpisivac palcem u mastilo nemackog jastuceta, nepismen, koji ni ovce ne bi znao da izbroji, nekome sudi o plagijatu. Da li je nesto plagijat ili ne, to ne mogu da tvrde ni pojedini" doktori nauka" , jer su i oni pod sumnjom i lupom, upravo ti sto su se razvikali na sva zvona, jer moze biti da su prodavali diplome i ko zna sve kome, a pod znakom pitanja su i podbunjivaci. Jako, jako, jako uplaseni Zoran Zivkovic javnosti Srbije duguje odgovor. Sta bi Zorane od silnih para i kredita koji si dobio od svoje stranke za vinograde. Mislis li to zemljiste i te nenormalno velike kredite vracati. U vreme kad inkasanti seku struju neurednim platisama, gde ima i male dece za tri hiljade dinara, kad ce tebe strpati u zatvor za vise od milion evra. Sta bi sa vinogradima? Sta bi sa kreditom, vrlo vrlo vrlo uplaseni Zivkovicu. Ne verujem da si sve dao Katarini.... Plasis li se hapsenja Zivkovicu?!

  • Anđelka

    8. jun 2014 | 16:16

    Bože dragi, što mi volimo da imamo mišljenje! 1. Neka se jave komentatori koji su odbranili doktorsku tezu pa da znamo da znaju o čem pričaju; 2. Zašto bi nama "običnim građanima" bila zanimljiva školska sprema ministra policije? Drugim rečima, zameramo li mu šta u dosadašnjem radu sa pozicije ministra ili? O čem pričamo? 3. Mislim da je u sadašnjem trenutku pametnije pružiti podršku Vučiću i njegovom izboru, a to znači: eliminisati tatine i mamine hohštaplere u administraciji, koja je tri puta veća no što treba da je u svakom preduzeću, a ne smanjivati plate bez veze i bez razloga. Danas sam pokušala da dođem do Aleksandrovog telefonA I nisam uspela, da mu kažem .... Pozdrav iz Šapca.

  • Jovan Djordjevic

    6. jun 2014 | 00:08

    Snezana , Potpuno se slazem sa vama da imate svoj stav o katolicima , ili bilo kome . Samo da vas podsetim , ti isti katolici kada uhvate nekoga sa plagijatom, najure ga sa drzavne sluzbe .

  • Sladjana Radanic

    5. jun 2014 | 14:24

    A OGLASIO SE I POTPISIVAC PALCEM ZORAN ZIVKOVIC ZVANI "OSMOLJETKA" ZA ZORANA ZIVKOVICA NEBOJSA STEFANOVIC JE DOKTOR NAUKA ZORAN ZIVKOVIC JE BIO PREMIJER SA OSMOGODISNJOM SKOLOM A KASNIJE JE KUPIO DIPLOMU . ZORANE ZIVKOVICU SEDI : JEDINICA! BOLJE TI JE DA SE POKRIJES USIMA PO GLAVI I CUTIS. NEMOJ SE ZIVKOVICU BRUKATI KAD SI SE DO JUCE POTPISIVAO PALCEM UMOCENIM U MASTILO NEMACKOG JASTUCETA!

  • Sladjana Radanic

    5. jun 2014 | 14:23

    I ova provera doktora potekla je iz Katolicke kuhinje, iz istog onog Vatikana koji je skrivao Pavelica. Narucioci provere su Katolici iz Nemacke koji se kriju pod srpskim imenima . Neko je dobio posao, neko novac, neko kola, neko pocepanu policijsku prijavu da mu se dete drogira . Neko namesten sudski proces. Prekinite vise sa vredjanjima Srba. I uvlacenje Nemcima i ostalima koji bi da nas porobe. Srbi ne kopajte jedni drugima oci zato sto dusmani ove zemlje to prizeljkuju. I Sveti Sava je davno rekao: Samo sloga Srbina Spasava! I Arcibald Rajs je porucio: Cujte Srbi, cuvajte se sebe! Cim Nemacka nekog pljuje, znajte da taj ima veliku vrednost. Ne pljujte se Srbi medjusobno, to Katolici i hoce. Otimaju zemlju! Ne pljujte Srbina i kad je najgori. Katolici ne pljuju ni svoje razne zlocince.Opametite se! Nije u pitanju doktorska disertacija, nije u pitanju ime, u pitanju je omalovazavanje Prvog coveka Policije Srbije.!Zaustavite to! Hoce da nas predstave kao glupake i nesposobne.

  • ANDJA

    4. jun 2014 | 19:54

    U nasim naucnim krugovima cesci su plagijati naucnih radova (tu spadaju i doktorske disertacije) od originalnih. Ali kada se radi o autorskom delu i iznese ovako slobodna tvrdnja potrebno je potkrepiti je debelim dokazima, jer u suprotnom kazne za klevetu (ako se radi o istoj) mogu biti znacajne. Kako se u nasom drustvu, na inicijativu premijera, maksimalno potencira sprovodjenje pravde bez obzira na funkciju i socijalni status pocinioca, volela bih doticne da vidim kaznjene ako se radi samo o medijskoj manipulaciji.

  • Viktor

    4. jun 2014 | 17:57

    Jedini moguci odgovor.

  • Achernar

    4. jun 2014 | 15:42

    Vrlo cudno, pa pre desetak godina su studenti na medicinskom fakultetu placali ispite iz svih predmeta, posebno su skupi bili ispiti anatomije. To sam cula od studenata medicine. A ti ljudi treba da nas lece sutra, a sad je kao mnogo bitno sta se radilo na daleko neozbiljnijim fakultetima.

  • Marta

    4. jun 2014 | 15:39

    Tokom prosle decenije na fakultetima i privatnim i drzavnim vladao je opste rasulo, gde su se ispiti kupovali kao voce na pijaci. Kako je sada ne nezam ali svi oni koji su sada u 30 –im godinama zivota znaju sta se desavalo onda. Ne nezam da li je toga bilo za vreme. Milosevica ali je za vreme ovih bivsih bilo tako.

  • Ellen

    4. jun 2014 | 15:34

    Bilo kako bilu fakultete su srozale demokrate. Kako su dosli na vlast posle tako su poceli da nicu privatni fakulteti, mega giga trendovi i ostale lakrdije.

  • Miko Mitovic

    4. jun 2014 | 15:01

    CIM JE NAJAVIO OBRACUN SA KRIMINALCIMA I MAFIJOM KRIMINALCI U PANICI SIRE DEZINFORMACIJE Pustite coveka na miru. Mlad je , perspektivan i ozbiljan. Intrigama, spletkama i namestaljkama necete nista postici. Covek je na odgovornoj funkciji i sad su se neki krimosi upiskili od straha. Imali smo premijera Zorana Zivkovica sa osnovnom skolom i zavrsenim kursem za pekara, imali ste Tita bravara, imali ste milion njih bez skole. Prestonaslednik Karadjordjevic koji je u krvnom srodstvu sa britanskom krunom, ni posle dve decenije nije naucio da govori srpski jezik, a zivi na grbaci naroda, a Kinezi melju na srpskom ko vodenica. Covek je mlad cista obraza i treba da se uhvati u kostac sa svim onim kriminalcima koje su im prethodne nepismene vlasti ostavile. Za Zorana Zivkovica i jos neke Nebojsa je DOKTOR NAUKA !

  • Miko Mitovic

    4. jun 2014 | 15:00

    TRAZE DLAKU U JAJETU SAD KAD SU CULI DA CE BITI HAPSENJA MAFIJASA Milos Obrenovic je bio nepismen, pa je bio vladar Srbije bolji nego drugi. Nebojsi je bitno da ima cvrstu ruku kao direktor policije. A ove intrige i spletke su deo ispiranja mozga i zavera onih koji ce uskoro biti pohapseni zbog raznoraznih malverzacija i krivicnih dela. Upitajte se kojoj stranci pripada gospodja koja je to izjavila, kome pripadaju clanovi njene porodice, kako su se zaposlili, sa kim je imala telefonske razgovore i ko je nagovorio da rusi tek postavljenog direktora policije. I da li joj je obecana nagrada i kakva. Nije narod naivan sve je ovo orkestrirano od kriminalaca i naruceno u cilju kompromitovanja. Nebojsa glavu gore, a na ovu propagandu izgubljenih politickih slucajeva Srbije, ne obracaj paznju. Trla baba lan. Zabole te "kurje oko" . A sto se tice Pescanika, naslov je vrlo simbolican, jer vreme kriminalcima istice. Konacno je pravi covek na pravom mestu. Niko se nije bunio kad je premijer Srbije bio Zoran Zivkovic sa osmogodisnjom skolom i tromesecnim kursom za pekara. Ajte molim vas. Proverite partijsku knjizicu doticne gospodje i imovinsku kartu njene porodice, telefonske listinge i ko je eventualno platio naruceni tekst. Jer to u vreme najave hapsenja kriminsalaca nije slucajno.

  • Sladjana Radanic

    4. jun 2014 | 14:58

    NEMACKA KAD GOD NE MOZE DA OKUPIRA NEKU ZEMLJU I DA NJOM GAZDUJE I GAZI JE SVOJOM OKUPATORSKOM CIZMOM, Kad god ne moze da gospodari narodom i da dobije jeftinu radnu snagu, kad udari na tvrd orah i polomi zube, kad se sretne sa otporom i zilavim i uspravnim narodom, ona pocinje da pljuje. Za one koji ne pate od amnezije i koje pamcenje sluzi podsecamo da je Nemacka imala Hitlera koji uopste nije bio ni klon, ni plagijat, nego je bio psihopata, porobljivac i ubica, da logori koje je nacisticka Nemacka sejala kud god bi prosla njena okupatorska cizma nisu bili ni plagijati, ni imitacije, ni improvizacije, nego su to bila mucilista i ziva grobljista porobljenih hodajucih kostiju i koze. Da Nemacka kada nam je onog cuvenog sestog aprila bombardovala Beograda i tom prilikom sravnila Narodnu biblioteku to temelja sa preko vise od trista hiljada nasih tragova, nase kulture, naseg bitisanja i to nisu bili plagijati, nego su bile knjige neprocenljive kulturne i duhovne dragocenosti jednog naroda. Nemacka je naucila da gazi preko mrtvih. Nemacka katolici svakog stranca koji primi njeno drzavljanstvo. Nemacka hoce da gospodari. Nemacka ne voli da joj se neko suprostavi. Ne voli Aleksandra Vucica zato sto je uspravan i nije se sageo da mu natakne jaram. Sadasnja vlada se odupire i pruza otpor potlacivanju i porobljivasnju. A to Nemacka ne voli. Da li su gasne komore u kojima su ubijani logorasi od strane Hitlerovaca bili plagijati i laznjaci. Nisu! Oni su odistinski ubijani, bez milosti bez prava glasa. Srbijo, zar ne vidis da hoce da uklone svaki trag tvog postojanja, da su se nameracile svabe na Vojvodinu. Da nas pocepase i prodase. Ne prodajite veru za veceru. Srbija ima svoju istoriju i kulturu, svoj narod. Taj plagijat je Nemacka. Nemacka koja je imala Hitlera. Dok smo mi imali Teslu. Teren za katolicenje Srbije je davno pripremljen. Vladika sabacki Lavrentije Trifunovic alias Zivko Trifunovic nekad vladika zapadnoevropski i australijski ekumenista i pedofil , koji je cupao robijase iz australijskih zatvora sa kojima se kasnije okumio, tokom boravka u Nemackoj sklapa pakt sa djavolom, odnosno dovodi nam u Srbiju dve Nemice , za koje tvrde da su spijunke , Katolkinje. Jedna od njih je i Sibila fon Ler unuka Generala Fon Lera koji je bombarovao Srbiju i ona zivi kod njega da se vlasi ne bi dosetile u vladicanskom dvoru u Sapcu i na Soko Gradu pod imenom Jovana. Onoj se drugoj gubi trag kod Krupnja, gde se navodno udala. Svi oni koji su bliski sa Lavrentijem mogu se vrlo cesto videti na misama u katolickoj crkvi. Ljudi opametite se. Nemacka je naucila da gospodari svetom. Nikad duh Hitlera dok je sveta i veka u Nemackoj, ni onih pobijenih mucenika cije senke lutaju ovom zemlom nece izbledeti. Dozovite se pameti. Cim Nemacka nekog pljuje, znajte da taj ima veliku vrednost. Setite se samo koliko je srpskih politicara pre ove sadasnje politicke garniture, bilo na" obradi" u Nemackoj. Vratili su se ispranog mozga, a neki neslavno i zavrsili. Ne prodaje se svoj narod. Zato i ne vole Nemci Vucica, niti Stefanovica, jer oni razmisljaju svojom glavom i sigurno nece dozvoliti da nas pokatolice. Folksdojceri i njihovi potomci traze pola Vojvodine. Eto sta rade Dunavske Svabe. Otimaju nam zemlju .Eto sto Nemci ne vole Vucica. Ne vole oni nikog. Oni otimaju! Sladjana Radanic

  • lukak

    4. jun 2014 | 10:48

    Neverovatno je na sta su ljudi sve spremni da bi nekome naudili, da li bi ministar u nekoj zemlji koji pise doktorsku disertaciju sluzio se tudjim radom i pravio plagijat od svog...sto kaze vucic to je nesto najgluplje sto sam cuo...

  • IN

    4. jun 2014 | 10:09

    I drzavni sa nam bili kategorisani ako si zavrsio u BG teze ili u Pristini laća, .... Pa zavisi sta si upisao itd. To su finese. Te veliki strucnjaci ne pljujte makar cutite ako u ovom trenutno svetskom haosu nemate pametnih saveta ili znanja da ovu zemlju iz blata izbavite. Ovde svako samo o svojoj G. i intersu misli.

  • ретрорефлексија

    4. jun 2014 | 09:20

    Како и не би било глупо образложење када су се тек сад сетили кад је човек постао министар да воде полемику око његовог доктората,где су били пре,када није имао функцију,сад су се одједном сви сетили да паметују.

  • ljubica

    4. jun 2014 | 08:51

    Vucic sve vise upotrebljava reci ,koje ne dolikuju jednom premijeru,,Tomu je sigurno ostalo od predhodne partije..A dali je nesto plagijat ili nije to moze da se ispita.

  • PAPA

    3. jun 2014 | 23:50

    Ako se radi o neistini, a mi se drzimo zakona, trebalo bi da ih svu trojicu vidimo na optuzenickoj klupi za klevetu. Posto je u pitanju crno-bela stvar, lako je dokazati da li je rad plagijat ili originalan.

  • ZORAN

    3. jun 2014 | 23:45

    Zanimljivo je da neko konstantno fabrikuje neke probleme kako bi odvukao maksimalno pažnju Vuliću i vladi sa veoma bitnih stvario za ovu državu i narod.Naravno ni ovaj vid opstrukcije neće proći vlada će i dalje raditi u korist naroda...

  • Graje

    3. jun 2014 | 22:49

    Po ko zna koji put žele da vladu prikažu da su ministri nepismeni.Kakvi su ti naučnici kada svoje naučne radove nazivaju Plagijatima i kritikuju tuđ rad i tuđe zalaganje. Uzdišu svoje a blate tuđe. Čim se spomula čistka u MUP-u krebuo je napad na Nebojšu Stefanovića.Sramota koliko su naši naučnici zapravo kvazi intelektualci koji padaju pod uticaj kriminalaca koji su našu državu uništili. Znamo da su intelektualci umešani u kampanje protiv ovih vlasti jer im je ponuđena velika svota novca.

  • nekudim

    3. jun 2014 | 19:24

    Naravno da država nema ništa sa obaranjem sajtova ,pored svih obaveza koje ima i koj su prioriteti baš ima vremena da se igra hakerisanja.

    • 3. jun 2014 | 20:46

      dragan

      @nekudim

      A i to bi prelazilo svaku granicu neozbiljnosti i krsenja slobode i ljudskih prava

  • Arhivator

    3. jun 2014 | 17:32

    Kad te glavni covek Srbije brani,bole te penis da li ljudi govore da si plagijator.Dzaba mi tu sad pricamo.

    • 3. jun 2014 | 19:04

      marija

      @Arhivator

      Mozda , ali takodje ne zaboravimo cinjenicu da je taj isti prvi covek vlade dobio podrsku nezapamcenu na ovim prostorima od kad postoji vise stranacje i to legitimnim izborima na demokratski nacin..to poverenje se ne dobija tek slucajno vec predanim radom sa timom ljudi oko sebe

    • 3. jun 2014 | 20:21

      IN

      @Arhivator

      Vidi 90-tih godina bio je to Fakultet organizacionih nauka. Pa koga su preispitivali kada su u 3 meseca bombardovanja zavrsavali 2 godine Fakulteta odbrane i zastite, Defektoloski itd.... Mislim da je trenutno mnogo vaznije uciniti ovu zemlju stabilnom za zivot nego izmisljati nove afere da se skrene paznja sa prethodne.

  • bubče

    3. jun 2014 | 17:31

    Ja mislim da je ovo samo jos jedan od nacina napada na vlast kao sto je pre neki dan bio napad na Vucica kako je njegov sin prebio golmana,sada kao plagijat doktorata... Stvarno vrlo glupi pokusaji.

  • simče

    3. jun 2014 | 17:29

    Cinjenica je da je ovo jedan od najgorih i najglupljih nacina napada na Stefanovica.

  • Milica

    3. jun 2014 | 16:12

    Nema tu nikakvog plagijata. Ovde se radi o nekim drugim stvarima. Zašto to neko nije pre pominjao nego baš sada kada je Stefanović najavio pročišćavanje policije.

    • 3. jun 2014 | 18:14

      milos

      @Milica

      Najavljena ''cistka'' u policija u okviru reformi mira biti sprovedena ako je najavljena , ne sme pojedinac ma ko on bio , da bude vazniji

  • nevena

    3. jun 2014 | 15:53

    Ovo su krajnje bedni i smisljeni napadi bez dokaza kojima pokusava da se urusi ugled ne samo Stefanovica, nego cele vlade.

  • sasa s

    3. jun 2014 | 15:53

    mislim da bi isto tako naucnici imali sto sta da kazu o ovoj vladi

  • Duca

    3. jun 2014 | 15:30

    Neko se očigledno uplašio čistke koja je najavljena u miliciji. Ne čudi me ovakav napad na ministra milicije. Ako su ti stručnjaci temeljno (u šta sumnjam) pročitali tu doktorsku disertaciju, što ne navedoše delove koje smatraju plagijatom i izvor iz koga je to preuzeto. Sve sam laži, ne mogu ljudi da rade svoj posao, od kako su došli na vlast stalno ih napadaju.

  • Doktor

    3. jun 2014 | 15:05

    Mene Zanima recimo da li profesori Megatrenda koreanac i francuz govore srpski. Ako ne postoji verzija ministrove disertacije na engleskom, a njih dvojica ne govore srpski, kako su u opšte mogli da znaju o čemu Stefanović piše i da se pozitivno izraze o njoj?

    • 3. jun 2014 | 15:36

      IZI

      @Doktor

      A mene zanimaju ti stručnjaci koji tvrde da je plagijat, ako su ozbiljni stručnjaci, što ne navedoše koji su to delovi plagijat i iz kojih izvora je to preuzeto. Sto st tiče Koreanca koga ste pomenuli zar ne pročitaste da predaje u Berlinu, i zar bi ozbiljni ljudi naučnici stavljali svoj potpis na nešto što ne razumeju?

    • 3. jun 2014 | 19:16

      jana

      @Doktor

      Nema glupljeg komentara od ovog. Navedi jednog stranca koji je dolazio u zvanicnu posetu Srbiji da je pričao srpskim jezikom. Zalosno još i pluseve imaš. Pa koliko vas je takvih?

  • SAVO

    3. jun 2014 | 14:08

    Na kom fakultetu doktorirao..MEGATREND..sto ne kazete ljudi.Das viski dobijes diplomu.

  • BabicA

    3. jun 2014 | 14:03

    Vidite i sami da su u komisiji bili imanentni inostrani strucnjaci koji su sigurno pazljivo pregledali, i to nekoliko puta, doktorsku disertaciju.

  • Mare

    3. jun 2014 | 13:37

    Bas kada se Stefanovic prihvatio posla oko mafijaskih saradnika u policiji, izadje ovakav pokusaj diskreditacije mladog politicara u medijima. Slucajno...sumnjam. Sto se tic svih onih koji tvrde da je pocela era cenzure, cudi me da u tom slucaju ova vest o Stefanovicevom doktoratu nije cenzurisana.

  • Kosovka

    3. jun 2014 | 13:21

    Verujem. da svako ima svoje misljenje i da ako ima i svoj stav ne moze mu ga niko promeniti. Neciji stva je da veruje Vucicu, to je zapravo ono sto smeta mnogima od vas koji vidim komentarisete ovde. Kao d avas placaju za to. Vi ste ti koji posto poto pokusavate da uticete na javnost svojim komentarima

    • 3. jun 2014 | 14:04

      BabicA

      @Kosovka

      Ovo je samo blacenje ljudi koji nisu danima spavali tokom poplava, pomagajuci ljudima na terenu.

  • Kaffa

    3. jun 2014 | 13:20

    Ovde vazi parola ...kadija te kudi, kadija ti sudi ...ocigledno . Vesti, naslovi su uglavnom protiv Vucica a onda kada pogledamo i komentare , sve se svode na napad na istog coveka . Nemaju veze sa temom. I ako covek hoce da da komentar vezan na temu , slobodno moze da zaboravi da ce ga ikad iko procitati.

  • Adams

    3. jun 2014 | 13:20

    Velik broj prvih tj poslednjih komentara uopste nema nikakve veze sa onim na sta se vest odnosti . To samo dokazuje da ovaj medij gibi svoju objektivnost i profesionalnost a mislim da je nekad mozda i imala. Sta se nas mnogih tice ova svadja koja se propagira putem komentara, kome je u interesu da mi to citamo ?!

    • 3. jun 2014 | 14:08

      BabicA

      @Adams

      Nema potreba komentarisati bilo sta. Strucnjaci iz inostranstva koji su bili u komisiji rekli su svoje.

  • Liba

    3. jun 2014 | 13:19

    Ne postoji ni jedna stranka koja je samokriticnija od SNS-a i to vrlo dobro znate. Ovo sad, mislim na vas opširni komentar je samo politicko proseravanje , moram tako da se izrazim. Jako je tuzno sto dok narod dozivljava jako tesku nesrecu, vi vodite politiku i polemku oko toga ko kako radite. Ma da, mi Srbi smo jako plasljiv narod . Da li molim te , zelis da kazes da reakcija nije bila srazmerna katastrofi , da je 50 zrtava malo ? Jedna zrtva , mnogo je.

  • Kotur

    3. jun 2014 | 13:18

    Sto se mene tice ima i previse demokratije. Pogotovo tako mislim kada vidim osobe kao sto je ova gospoda , koja misli da im niko nista ne moze i da moze da laze i klevece ...kao da to nije kaznjivo. E pa jeste i to je joj treba pokaziti. Zakon takodje zabranjuje klevetu.

  • Mirkonija

    3. jun 2014 | 13:18

    Ja zaista gospodo ne razumem kako to da se kvalitni komentari, komentari koji se ticu teme , ne pustaju ... a ovi kao npr ovaj kom odgovaram , prolaze. Nisu tematski i jako su nerazumljivi. Zelim da dam podrsku a ponekad izgrdim one na koje se odnosi vest ali sve to pada u senku nekih komentara koje ja verujem ne razumeju ni oni koji ih pisu . Ovo kao da je bojno polje DS-ovca a ne medij koji izvestava narod najtacnije moguce.

  • SuperLazarus

    3. jun 2014 | 13:14

    Stefanovic se pokazuje kao obrazovan, sposoban i veoma inteligentan mlad covek koji nasoj omladini moze da sluzi samo za primer. Sramno je sto i dan danas u nasoj drzavi svako moze neosnovano da optuzi bilo koga, i da posle ne ispasta.

  • Rivaldo

    3. jun 2014 | 13:07

    Iskren da budem i meni obrazlozenje oko plagijata deluje malo smesno.Pa ni da navedu ciji je rad krivotvorio.Samim tim nema nacina da me neko ubedi da je ta vest tacna

  • BOZANA -63

    3. jun 2014 | 13:05

    Nije mi jasno da se sve vise utrkuju ko ce da oblati ministra policije, jer su dobili zadatak da udare na sve strane, ali verujem da to dzabe cine nista nece promenuti. Gradjani su ti koji daju konacni sud o svakom, nadam se da ce i znati da kazne sve ove sto se uporno trude da dokazu nesto sto nema veze sa istinom. Gospodo nije mi jasno da li ste i njih ovako omalovazavali iz bivse vlasti. Mislite da ste pametni samo zato sto ostavljate ovakve komentare, a u stvari realnost je sasvim drugacija.

    • 4. jun 2014 | 02:11

      Horus

      @BOZANA -63

      A ti ne znas da se ne pise "promenuti" a znas sta je istina?!

  • Slavisa 86

    3. jun 2014 | 12:50

    Bogu hvala pa je neko zvanično objavio ovu bruku....

  • Humarlop

    3. jun 2014 | 12:48

    Pa priča o plagijatu je svejedno nepotrebna, njegov rad nije naučan i nije doktorski i diploma je sumnjiva i o tome se radi

  • SanjaGB

    3. jun 2014 | 12:42

    Mozda se kod nas ne cene diplome sa privatnih fakulteta, ali sam sigurna da ima studenata koji su mnogo kvalitetniji nego sa drzavnih! Dzaba nekome diploma ako ne zna da to znanje primeni. Ali trenutna opozicija ne birajuci sredstva i nacine pokusava posto-poto da urusi rad vlade!

    • 3. jun 2014 | 19:56

      ekonomista

      @SanjaGB

      Vise put sam se uverila u praksi da ljudi sa privatnih fakulteta ne da nemaju znanje iz oblasti koju su studirali nego blage veze sa vezom nemaju .... Zato nam je ovako sve strucnjak do strucnjaka tuga jedna ...

  • Влада

    3. jun 2014 | 12:38

    Није ми јасно како нестручна јавност да оцени валидност рад? Зашто се једноставно не да стручној јавности, када је већ направљена афера и да се заврши ствар?

  • LAVINIJA

    3. jun 2014 | 12:26

    I DA NEMA DOKTORAT OVAJ MINISTAR JE PRIMER UCENOG,VEOMA PISMENOG COVEKA KOJI BRZO MISLI I IMA MANIRE. JOS AKO KAO TAKAV NE BUDE SPRECAVAN DA SE MESA U SVOJ RESOR BLAGO NAMA.

  • Modesty Blaise

    3. jun 2014 | 12:25

    Pa jel' OEBS nema dokaze ili nema cenzure?!

  • Hajrudin

    3. jun 2014 | 12:24

    u pravu je g.Vucic !! ali treba analizirati snimak mup.rs-Obrenovac odbija evakuaciju !!! mup.rs snima sa ĆAMCA,..sto je nemoguce !!! trebalo bi-mi ih ubacujemo u autobuse,kamione,a oni odbijaju,..da se spase od poplave !!! S postovanjem OBRENOVAC

  • Урош

    3. jun 2014 | 12:06

    Нико још није победио седму силу.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA