Ružić: Neće nas zameniti Tadić u Vladi, on je samo analitičar!

- Monolitno jedinstvo vladajuće koalicije u vezi sa velikim strateškim izazovima koji nas kao državu očekuju na spoljnopolitičkom planu i planu sanacije domaće ekonomije, ni na koji način nije dovedeno u pitanje - kaže funkcioner SPS-a

  • 7

Socijalistička partija Srbije ne plaši se da bi Nova demokratska stranka mogla da je zameni u Vladi Srbije, rekao je predsednik IO SPS Branko Ružić, dodajući da Boris Tadić u vladajućoj koaliciji predstavlja "samo analitičara".

- Monolitno jedinstvo vladajuće koalicije u vezi sa velikim strateškim izazovima koji nas kao državu očekuju na spoljnopolitičkom planu i planu sanacije domaće ekonomije, ni na koji način nije dovedeno u pitanje - rekao je Ružić za "Blic".

U odgovoru na pitanje da li se socijalisti plaše mogućnosti ulaska NDS-a u Vladu Srbije umesto njih, Ruzić je rekao da Tadić "ima legitimno pravo da daje ocene, ali strah je kategorija koja u bavljenju politikom nije imanentna nama iz SPS-a".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    4. septembar 2014 | 11:32

    Neka u vladu udje i crni djavo, samo da ne gledamo vise ove komunjare!

  • Александр Паламудов

    4. septembar 2014 | 09:34

    Kralj floskula...ko li ovom "rolex" političaru smišlja ove govore da mi je znati? Svaki njegov istup je poglavlje udžbenika Marksizma za prvi razred usmerenog obrazovanja. Čuj "imanentan" ... jedino što je njemu imanentno je punjenje sopstvenih džepova.

  • pirlo

    4. septembar 2014 | 09:07

    Tim koji dobro funkcionise ne treba menjati, mislim da prica o izlasku SPS-a iz vlasti potice iz opozicije koja hoce da destabilizuje vladajucu koaliciju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA