Ovo je srećna odeća Ivice Dačića, iz koje ne izlazi! (FOTO)

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova na neformalnim prijemima najčešće beži od odela i kravate, pa oblači belu polo majicu i plavu košulju

  • 3

Prvi potpredsednik Vlade Srbije, ministar spoljnih poslova i lider SPS-a Ivica Dačić kad god prisustvuje neformalnom događaju voli da "pobegne" iz odela i tad najviše oblači svoja dva "srećna odevna predmeta" - plavu košulju i belu polo majicu!

Dačić je čest gost mnogobrojnih veselja, proslava, a na njima se najčešće pojavljuje bez standardnog načina odevanja - odela i kravate, već samo u košulji, majici, pantalonama ili farmerkama.

U takvim situacijama ministar spoljnih poslova najčešće oblači jednu te istu plavu košulju i belu polo majicu, za koje, kako Telegraf.rs saznaje, Dačić veruje da mu donose sreću.

- Ivica je čovek iz naroda, voli veselja i opuštenu atmosferu i uvek se rado odaziva svim pozivima. Ima dva omiljena odevna predmeta, baš tu plavu košulju i belu polo majicu o kojima pričate. To su mu srećne krpice - kaže za naš portal jedan od Dačićevih prijatelja.

U plavoj košulji prvi potpredsednik Vlade uslikan je pored slavljeničke torte srpskog plivača Velimira Stjepanovića kad je postao svetski šampion, kao i na proslavi 20. rođendana TV Pink.

Kad je reč o beloj omiljenoj polo majici, u njoj je Dačić uslikan kako s američkim ambasadorom u Beogradu Majklom Kirbijem gleda finalnu utakmicu SP u fudbalu, kao i na jednom od prijema dok sedi pored princeze Jelisavete Karađorđević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    22. septembar 2014 | 21:48

    Pogledajte koja je to sreca dok gleda u tortu

  • Tu I tamo

    23. septembar 2014 | 09:47

    Znaci on je covek iz naroda a odakle smo svi mi? Iz crtanog filma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA