GLASAJTE ZA RAZLIČAK: Aleksandar Popović iz DSS za gradonačelnika BGD!

Demokratska stranka Srbije počela predizbornu kampanju uz slogan "Različak - jer nismo svi isti" i predstavila svog kanidata za prvog čoveka Beograda

  • 0

Demokratska stranka Srbije predstavila je kandidata za gradonačelnika Beograda - potpredsednika stranke Aleksandra Popovića, čime je ova stranka krenula u kampanju za izbore u Beogradu.

Kako je kampanja započela prvog dana proleća, jer to simbolizuje buđenje, simbol kampanje je cvet različak, uz slogan: "Jer nismo svi isti", rekao je predsednik gradskog odbora DSS-a Andreja Mladenović.

Lider DSS-a Vojislav Koštunica dodao je da stranka započinje kampanju u glavnom gradu "na sebi svojstven način - dosledno", odnosno s pravim, ozbiljnim i odgovornim programom i sa Aleksandrom Popovićem, kojim se, kako je istakao, može ponositi i DSS i Beograd.

- Popović je srednju školu završio u Moskvi, a postdiplomske studije na Floridi. Tačno tako izgleda put DSS-a - i istok i zapad - naglasio je lider DSS-a, i napomenuo da njegova partija ima politički program "Zašto Srbija, a ne EU", ekonomski program od 2012 - 2017, kao i programe za razvoj Vojvodine i za 21 grad i opštine u Srbiji.

- To su ozbiljni, dokumentacioni i ostvarivi programi na kojima su radili timovi ljudi, a nisu svi iz DSS-a - dodao je on, i istakao da je politička neutralnost osnova i pretpostavka razvoja Srbije.

Program DSS-a za Beograd obiman je i predstavljen kroz 21 tačku među kojima su programi za zapošljavanje ljudi, uvođenje elektronske uprave, tromesečni planovi štednje i otplate duga i organizaovanje elektronskih tenedera.

Među obećanjima DSS-a ukoliko bude na vlasti u Beogradu je otvaranje besplatnih klubova za pomoć u čuvanju dece majkama male dece, otvaranje domova za stare, pretvaranje Kalemegdana u kulturni centar i otvaranje teatara srpske drame i komedije.

(Telegraf.rs / izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA