NOVI PALMIN BISER: I doktori ekonomije otvaraju ordinacije, zar ne?! (VIDEO)

Lider JS, koji se svojevremeno hvalio da se nije družio sa Betovenom i Šopenom jer je bio mali, pitao Jorgovanku Tabaković da li je kao doktor ekonomskih nauka, izgradila neku ordinaciju. Funkcionerka SNS pokušala da mu objasni da se ne bave baš svi doktori medicinom

  • 2

Lider Jedinstvene Srbije i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma šokirao je goste i gledaoce emisije "Odluka 2012" na televiziji B92, kada je funkcionerku SNS Jorgovanku Tabaković upitao da li je, kao doktor ekonomskih nauka, napravila neku ordinaciju.

Nakon što je nabrojao šta je sve tokom svog mandata, izgradio u Jagodini i okolini, Marković je prebacio Jorgovanki Tabaković da nije izgradila "ni jednu trafiku". Posle njene opaske da ne gradi trafike jer je doktor ekonomskih nauka, usledilo je Markovićevo pitanje:

- Pa, doktore, jeste li napravili neku ordinaciju?

Lider Jedinstvene Srbije i ranije se "isticao" neobičnim izjavama. Jedna od najpoznatijih je ona od pre nekoliko godina kada je, hvaleći folk pevačicu Cecu Ražnatović, rekao da njemu "nisu svirali jedino Betoven i Šopen, jer je bio mali kada su oni bili popularni".

(M. Stojanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    21. mart 2012 | 10:30

    (VIDEO) NOVI PALMIN BISER: I doktori ekonomije otvaraju ordinacije, zar ne?! http://t.co/u8bgOqiE

  • telegrafrs

    21. mart 2012 | 01:56

    NOVI PALMIN BISER: I doktori ekonomije otvaraju ordinacije, zar ne?! (VIDEO) http://t.co/VMOgt2li

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA