• 0

Vučić: Šešelju želim dobro zdravlje i brz oporavak

- Mi mu želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje - rekao je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić

  • 0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju, koji je pušten na privremenu slobodu iz Haškog tribunala, želi dobro zdravlje i brz oporavak.

- I to je sve, nema ni ''i'' ni ''ali'' - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara posle otvaranja graničnog prelaza Nakovo-Lunga kod Kikinde.

Na ponovljena pitanja novinara u vezi sa Šešeljem i da li je razgovarao sa Haškim tribunalom o uslovima njegovog puštanja, Vucicć je kratko odgovorio "ne".

- Mi mu želimo dobrodošlicu, brz oporavak i dobro zdravlje - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

On je, na pitanja da prokometariše izjavu ministra za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu zaštitu Aleksandra Vulina koji je rekao da je puštanje na slobudu Šešelja pokušaj destabilizacije Srbije, premijer Vučić je naveo da Vulina veoma poštuje, ali da to neće da komentariše.

On je dodao da je preduzeo najteže mere koje je jedan političar mogao da preduzme na teritoriji južne Evrope, a da na to nije nateran.

Naveo je da je to uradio zato što smatra da je to najbolje za zemlju i zato što ga ocena toga što je uradio i što radi interesuje u istorijskom smislu, a ne kako će na to da gleda dnevna politika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima