STRANKA TEŠKA 55 MILIONA: Samo jedna partija ima "svoj stan" ostale su podstanari! Evo o kojoj je reč

Samo jedna politička partija ima u svom apsolutnom vlasništvu nekretninu u kojoj je smeštena centrala stranke, dok su ostali svoja predsedništva smestili u iznajmljenim prostorima po Beogradu

  • 9

DA LI STE ZNALI? Od 100. zvanično registrovanih političkih partija samo jedna u svom, apsolutnom vlasništvu poseduje nekretnine u kojima je smeštena centrala stranke, dok su sve ostale stranke podstanari!

Parlamentarne stranke, zbog novih propisa predviđenih Zakonom o finansiranju političkih aktivnosti, već od ove nedelje mogu da za državne pare kupuju zgrade, kuće i stanove. Velika većina njih tvrdi, međutim, da to neće raditi.

Ipak, jedina parlamentarna stranka koja može da se pohvali sopstvenom imovinom je SPS. Socijalisti u vlasništvu imaju 1.000 kvadrata na Studentskom trgu u Beogradu, gde im je centrala, i čija je vrednost zvanično procenjena na više od 55 miliona dinara.

Podsetimo u strogom centru Beograda SPS ima 1.000 kvadrata poslovnog prostora, a u njima je smeštena centrala socijalista. Ranije se u podrumu te zgrade nalazio i klub Vanila, koji su navodno funkcioneri socijalista iznajmljivali Darku Šariću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    23. novembar 2014 | 10:24

    Ima se, moze se! Sve je to narod platio!

  • Boki

    23. novembar 2014 | 09:44

    Nisam ni sumnjao. Oni su se najvise ovajdili u istoriji nase drzave...

  • milano

    23. novembar 2014 | 10:17

    Gde su zaradili te pare poreznici radite li nešto ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA