• 0

KOSOVSKI SOCIJALISTI JEDINSTVENI: Evo zašto žele Slobu Miloševića i Dačića u vrhu SPS-a! (FOTO)

Pokrajinska izborna konvencija završena je u Gračanici pred Kongres socijalista podnela je zahtev da na potpredsedničkim mestima vidi Slobodana Miloševića i Vladu zagrađanina, a na mestu lidera Ivicu Dačića

  • 0

Izbori u SPS-u se bliže, kao i Kongres koji će prema najavama lidera socijalista, totalno promeniti partiju, a svoju reč dali su i Srbi s Kosova, oni na mestu potpredsednika žele da vide Slobodana Miloševića, Vladu Zagrađanina, dok i dalje poverenje da vodi stranku daju dosadašnjem lideru Ivici Dačiću!
Pokrajinska izborna konvencija završena je u Gračanici, a odatle su socijalisti poslali jedinstvenu poruku svim Srbima na Kosovu, ali i centrali SPS-a, da na svom čelu žele da vide Ivicu Dačića, a na potpredsedničkim mestima Slobodana Miloševića i Vladu Zagrađanina.


Slobodana Miloševića, podržalo je 18 od 20 odbora sa Kosova i Metojhije, što on vidi kao posebnu čast.
- Ovo uvek posebno ističem, jer smatram da niko ko nema podršku svoje osnovne sredine, ne bi mogao da obavlja visoke funkcije ni u partiji, ni u državi - rekao je na konvenciji Slobodan Milošević.
Sa ovog sastanka nedvosmisleno je poručeno da je od velike važnosti da Kosovo ima "svog čoveka" na potpredsedničkoj funkciji, jer bi to bila ohrabrujuća poruka odnosa SPS-a prema Srbima sa Kosova.

Socijalisti sa Kosova poručili su da je njihov lider Ivica Dačić, koji je potpisnik Briselskog sporazuma garant opstanka Srba na KiM, kao i samog opstanka pokrajine u Srbiji.
Kosmetski socijalisti su izrazili zahtev da deveti Kongres SPS ispolji potpuno jedinstvo u nastojanju da se reformise i modernizuje partija kroz novi program koji će usvojiti Deveti kongres SPS 14.decembra u Beogradu. Jedinstvo koje je ispoljeno na Pokrajinskoj konferenciji, a koje se ocekuje i od delegata Devetog kongresa SPS, na najbolji način šalje poruku Srbima sa KiM da Socijalistička partija Srbije vodi izuzetnu brigu o očuvanju KiM u sastavu Republike Srbije i predstavlja snažan potsticaj opstanku Srba na prostorima KiM.

Slobodan Milošević rođen je 1976. godine na Kosovu Polju, gde je završio osnovnu školu, a ekonomski fakultet završio je u Prištini. Zanimljivo je i to da je on jedan od retkih koji je prošao kompletnu stranačku infrastrukturu, tako je bio predsednik omladine SPS Kosovo Polje, kao i potpredsednik mladih socijalista u Srbiji.
Milošević je bio i jedan od najbližih saradnika Mirka Marijanovića u firmi “Progres”, član je GO SPS-a i direktor Uprave utvrđivanja sposobnosti brodova za plovidbu i čeovek je koji radi u privredi, a nije klasičan političar.
SVE O SLOBODANU MILOŠEVIĆU PROČITAJTE OVDE!
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima