AUSTRIJSKI SRBIN PRETIO VUČIĆU: Policija OTKRILA ko stoji iza pretnji smrću premijeru Srbije!

Austrijsko ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je istragu povodom pretnji smrću premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i na informativni razgovor pozvalo Gorana Kerkeza Srbina iz Banjaluke koji ima državljanstvo Austrije

  • 6

Austrijsko ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je istragu povodom pretnji smrću premijeru Srbije Aleksandru Vučiću i na informativni razgovor pozvalo Gorana Kerkeza, predsednika organizacije "Crna ruka Srbija", protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu!

Kerkez je premijeru Srbije preko Fejsbuk profila pretio smrću i objavio kako organizuje javni lov na njega zbog hapšenja Radomira Počuče u Ukrajini!

Austrija JURI pripadnike CRNE RUKE koji su pretili Vučiću!

- Nije mi rečeno ko je podneo prijavu. Dogovorili smo se da danas odem na informativni razgovor - napisao je Kerkez na svom profilu.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kerkez je rođen 1971. godine u Banjaluci, a trenutno živi u Salcburgu. Austrijsko državljanstvo dobio je 2002. godine.

SKANDAL: Pretnje smrću Vučiću na Fejsbuku zbog Počuče!

Ministar srpske policije Nebojša Stefanović istakao je da je MUP u saradnji sa kolegama iz Austrije identifikovao one koji su iz te zemlje upućivali pretnje srpskom premijeru i dodao da se nastavlja rad na otkrivanju i onih koji iz Srbije upućuju pretnje.

"Crna ruka Srbija" je do sada upućivala pretnje i lideru SPO-a Vuku Draškoviću, kao i bivšem predsedniku Srbije Borisu Tadiću!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja luka

    26. mart 2015 | 09:10

    Ove srbende su najglasnije iz tople fotelje u Austriji. Sad mu treba oduzeti drzavljanstvo pa ga poslati na Kosovo da srbuje.

  • Nistavilo

    26. mart 2015 | 08:12

    Upucivali su pretnje i Seselju, pa su svi danas zivi. Cist senzacionalizam...

  • A mi dz i sou

    26. mart 2015 | 08:29

    Iz Austrije preti,sram ga bilo,nek se drzi baustele,i mistrije,bolje bi mu bilo,ili je na socijali pa mu ne manjka vremena za smesne pretnje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA