VUČIĆ: Da Srbija bude kao Novak Đoković i Majkl Džordan!

Premijer Srbije je istakao da Srbija treba da se ugleda na ovu dvojicu vrsnih sportista, i da posle svakog neuspeha ustane ponosno i nastavi svoj put dalje, ne osvrćući se na poraze

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika livia
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Politicki ne opredeljen gradjanin

    11. april 2015 | 16:53

    U nasem narodu nema vise te energije koja je potrebna da se drustvo pokrene u pravom pravcu. Ona je nestala u periodu 2000 -2006. Do tada smo imali neku sansu. Sada posle tolikih razocarenja privatizacije koja je bila otimacina drzavne imovine bezbroj afera bez epiloga narod neveruje nikome. Uglavnom stojimo sa strane i ocekujemo cudo. Kritikujemo sve i svi znamo kako netreba a niko ne govori kako treba i nenudi nikakva resenja koja nisu iz domena naucne fantastike nego argumentovana. Sve zemlje sveta vode se samo interesima. Tu nema prijateljstva. Zato je sada potrebna velika mudrost onih koji nas vode da usklade nase interese sa interesima velikih sila i da se konacno opredele za jednu stranu u svetu koji se iz dana u dan sve vise polarizuje. Mislim da je politika i eu i rusija i kosovo neodrziva. Narodu treba reci istinu i ako narod to nevoli. Tacno je da nas svi ucenjuju. Tacno je da to nihe uredu. Ali da bi drustvo bilo uspesno moraju ga voditi vizionari koji ma nije najbitnije da se obogate u kratkom roku vec da udju u istoriju. Srbi nevole takve. Kao mali narod retko iznedrimo takve a i kad sepojave medju nama ljudi ispred svog vremena mi ih cesto sami uklonimo Ali kako vreme prolazi sanse ce nam biti sve manje. Svi koji su se opredelili su nas prevazisli. To su svi oni koji su bili daleko iza nas i kojima smo se smejali. Cinjenice su neumoljive. Albanija Bugarska Rumunija Hrvatska da nepominjem Madjarska svi su ispred nas. Daleko od toga da i te zemlje nemaju velike probleme ali su po statistickim podacima ispred nas. Jeste nisu imali sankcije i bombardovanje sve su to nepravde ali kako smo mislili da ce mo proci suprostavljajuci se interesima velikih sila. Sila Boga nemoli Svim tim potezima doveli smo upitanje opstanak naseg naroda i drzave. Da bi nam bilo bar malo bolje i to ne odmah jer smo 25 godina vukli pogresne poteze potrebno je da se svi iz korena promenimo i da prvo prmenimo sebe da se suocimo sa realnoscu da pravda u medjunarodnim odnosima nepostoji.istorija bliza i dalja nas tome uci Da pocnemo da cenimo prave vrednosti pre svega pamet i vrednocu i da ne ocekujemo cuda u kratkom roku. Nemoze to jedan covek. Za to je potreban sistem i vreme. Tesko je . Ali ako se ne opametimo bice nam jos teze. I zato treba da se divimo djokovicu i da budemo ponosni na njega ali i svima onima koji vredno i posteno rade svoj posao za dobrobit ove drzave. Ugledajmo se na uspesnije od sebe netrazeci izgovore u proslosti jer nju nemozemo da izmenimo. Mozemo menjati samo buducnost i traziti odgovornost od onih koji nas vode. Normalno ne ocekivati da svi rade za slavu vec naci nacin da strucnjake koji donose rezultate adekvatno platimo.

  • livia

    11. april 2015 | 15:05

    Vaistinu Voskrese!

  • Vuk

    11. april 2015 | 14:30

    Bila bi Srbija srecna zemlja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA