OVO SU TAJNA IMENA SRPSKIH ROBIJAŠA U HAGU: Evo ko je "Dž. Ruf" i kako je Tribunal DELIO LAŽNA IMENA Srbima!

Haški tribunal svoje optuženike leči u civilnim bolnicama po Holandiji, a vodi ih pod lažnim imenima, šiframa ili jednostavno brojevima. Zbog ovoga mnogi zatvorenici odbijaju lečenje jer se plaše da budu ubijeni

  • 11

Optuženici u Haškom tribunalu sve češće oboljevaju i to od najtežih bolesti, kao što je karcinom ili infarkt. Kada se zatvorenici nađu u takvom stanju Tribunal u Hagu ih leči u civilnim bolnicama i tom prilikom ih ili vode pod lažnim imenom ili šifrom!

Haški tribunal lečenje svojih zatvorenika u civilnim bolnicama pod šifrom ili lažnim imenom pravdaju bezbednosnim razlozima, jer kako navode ne žele da neko sazna gde se leče optuženici i ugroze njihovu bezbednost.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Evo kako danas izgleda Goran Hadžić kojeg IZJEDA RAK!

Najčuvenije lažno ime nekog haškog optuženika je "Dž. Ruf" koje je, kako je objavila Politika koristio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

Rehabilitacija Draze Mihailovica, Palata Pravde, Vojislav Seselj 24

- Istina je da smo prilikom svakog odlaska u bolnicu bili vođeni pod brojevima ili lažnim imenima. Nikada nam iz Haga nisu objasnili razloge zbog čega, a kada smo ih pitali zašto je to tako, samo su nam govorili: "Radi vaše sigurnosti" - tvrdi za naš portal bivši osuđenik Haškog tribunala koji nije želeo da navedemo njegovo ime.

DA LI HAG UBIJA SRBE? Ovo su najpoznatije srpske smrti u Haškom tribunalu!

On tvrdi da su mnogi zatvorenici zbog ovih lažnih imena ili brojeva često odbijali lekarsku pomoć jer su se plašili da budu otrovani ili ubijeni.

- Zatvor je čudo. Svašta vam prolazi kroz glavu - kaže ovaj bivši osuđenik iz Haga i dodaje da je, navodno, bivši predsednik SRJ bio lečen pod brojem 1324.

Foto: Wikipedia/J budissin Foto: Wikipedia/J budissin

U zatvorskoj jedinici Haškog tribunala u Ševeningenu do sada su život izgubili mnogi Srba, od kojih je najmisteriozniji slučaj vezan za lidera SRJ Slobodana Miloševića.

ZLA KOB SRPSKIH LIDERA: Umirali su u NAJGORIM MUKAMA u Haškom tribunalu, MUČENI i PREBIJANI po zatvorima! (FOTO)

Čak petorica Srba u Ševeningenu su svoj boravak u ćeliji “platili glavom”.

* Milan Kovačević, preminuo 1998. godine od posledica pucanja stomačne aorte

* Slavko Dokmanović, nađen obešen u zatvorskoj jedinici Tribunala 1998. godine

Foto: Wikipedia/ICTY staff Foto: Wikipedia/ICTY staff

* Momir Talić, premnio pošto je pušten iz Haga zbog veoma lošeg zdravlja (konstatovan mu rak pluća);

* Milan Babić, u zatvorskoj ćeliji 2006. pronađeno njegovo telo, sumnja se da se obesio.

* Do sada najmisteriozniji slučaj smrti u Ševeningenu, dogodio se 2006. kad je pronađeno beživotno telo lidera SRJ i SPS-a Slobodana Miloševića, za koga njegovi saborci tvrde da je ubijen.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JUG

    16. april 2015 | 18:16

    Kako to da samo Srbi obolevaju od raka ?

  • Gekke Joopie

    16. april 2015 | 19:56

    Zar ste ocekivali da u fasistickoj zemlji kao sto je Nizozemska a ujedno najverniji podrepas jenkija pruzi adekvatnu medicinsku njegu onima protiv koih su vodili tako prljavu, a cak bih rekao besno bolesnu propagandu, da se pravim ljudima dizala kosa na glavi, pa cak i malobrojno obrazovanim nizozemcima od tih lazi!

  • Dejan B.

    16. april 2015 | 20:29

    Kazamat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA