Vučić: Ne mogu da znam šta će pisati u Nikolićevoj PLATFORMI o Kosovu!

U platformi o Kosovu ne znam šta će se naći, predsednik Tomislav Nikolić zna šta se od Srbije traži, rekao je srpski premijer

  • 0

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao da ne zna šta će se naći u platformi o Kosovu i Metohiji, koju priprema predsednik Srbije Tomislav Nikolić, dodajući da od javnosti nikada nije krio šta se od Srbije traži u pregovorima sa EU.

- Šta očekujete da ću da vidim u nečemu što ću tek da dobijem? Jesam, sa predsednikom Nikolićem sam razgovarao bezbroj puta i on je dobro upoznat sa tim šta se od Srbije traži. Mi to znamo, ja to od vas nikada nisam krio, niko iz vlade to nije krio - rekaoje Vučić odgovorajući na pitanje šta očekuje da će da vidi u platformi o KiM koju bi Nikolić trebalo da predstavi nakon prvomajskih praznika.

Nikolić o UCENAMA iz Berlina: Srbiji se preko Kosova KROJI SUDBINA!

On je rekao da je jedna velika Nemačka impresionirana reformama koje Srbija sprovodi, te da Nemci nemaju nijednu primedbu na to.

- Oni imaju primedbu da li mi možemo da postignemo dogovor oko energetike. Ja sam rekao da možemo, ali i pod kojim uslovima ne možemo. Onako kako su neki zamislili da nam uzmu 100 odsto Gazivode ne može. Neću da razgovaram o tom.

VUČIĆ ODGOVORIO NA UCENE IZ NEMAČKE: Evo na koje USLOVE Srbija NEĆE NIKADA PRISTATI! 

Vučić je dodao da može da razgovara o Parku mira u Kosovskoj Mitrovici i o Zajednici srpskih opština, te ponovio da nema nikakve tajne u razgovorima u vezi sa Kosovom i Metohijom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA