ULAŽITE NA KOSOVU: Evo šta je premijer Srbije poručio srpskim privrednicima!

Srpski premijer predložio je privrednicima da otvaraju "ćerke firme" na Kosovu i Metohiji u srpskim, ali i u albanskim sredinama i naveo da će se u naredna tri meseca naći najbolja rešenja za uspešno investiranje

  • 1

Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Srbije pozvao je privrednike da ulažu na Kosovu i Metohiji i poručio da će država Srbija dati značajne pogodnosti kad je reč o porezima i doprinosima za sve one koji invesitraju u taj deo Srbije.

Vučić je na okruglom stolu “Region uspeha” u Palati Srbija poručio da je politika države snažna ekonomija i da je država jaka onoliko koliko je ekonomski snažna.

VUČIĆ O POSETI ALBANIJI: Falio je samo Dačić da nam zapeva!

- Mi smo preduzeli odlučne mere i ostvarili smo rezulate na osnovu kojih možemo da izdvojimo deo sredstava za subvencionisanje novih radnih mesta na Kosovu i Metohiji - rekao je Vučić.

Vučić je privrednike na skupu pozvao da otvaraju "ćerke firme" na Kosovu i Metohiji u srskim, ali i u albanskim sredinama i naveo da će se u naredna tri meseca naći najbolja rešenja za uspešno investiranje. On je pozvao privrednike da u tom periodu iznesu svoje konkretne predloge.

SRBI SU UBILI 20.000 LJUDI I SILOVALI ISTI BROJ ŽENA! Evo šta piše u SKANDALOZNOJ tužbi za genocid Kosova protiv Srbije! 

Premijer je rekao da se svaki privrednik rukovodi profitom, ali da država želi da ih privuče da ulažu u nova radna mesta na Kosovu i Metohiju, jer će to doprineti boljem standard građana u tom delu zemlje, ali i privanicima doneti profit.

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drnkog

    29. maj 2015 | 11:53

    Najzad nesto pametno. To je trebalo da se radi jos od pre 70 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA