OVO JE SKANDAL! Dokaz srpske državnosti koji je Srbija platila 20.000 evra TRUNE U PODRUMU muzeja!

Dokaz državnosti Srbije - pečat kneza Strojimira iz 9. veka, od 2006. godine "čami u tami" depoa Istorijskog muzeja Srbije i niko ga ne može videti, umesto da bude ponos svih Srba

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Igor B.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • VAN

    07. jul 2015 | 08:08

    Srbija znači treba da kupuje sve što je pokradeno i izeto iz zemlje tokom mnogih agresija, da bi dokazala svoje istorijsko postojanje i kontinuitet drzavnosti.

  • Mhailo

    07. jul 2015 | 02:15

    1. Na prstenu ne piše "Bože pomozi Srbiji", nego "Bože pomozi Strojimiru". 2. Srbi i srpska državnost postoje ovde od 7. veka, ali država "Srbija" je nastala tek u 12. veku, ujedinjenjem srpskih zemalja Raške, Zete i Huma. 3. Strojimir nije bio srpski vladar, već brat srpskog kneza Mutimira, dakle velikaš koji je imao svoj prsten sa pečatom. 4. Ovo nije dokaz srpske državnosti, već MATERIJALNI dokaz postojanja Strojimira. Mi dokaze o srpskoj državnosti i pomenutim knezovima već imamo u spisima. 5. Rašku i druge srpske države je veoma opasno nazivati "Srbijom", jer u tom smislu ispada da susedne nezavisne srpske države nisu bile Srbija. Naziv "Srbija" po Srbima je istorijski uveden tek kada je Stefan Prvovenčani krunisan i kada je stvorena kruna "Kralja Srbije". "Srbija" je naziv za ujedinjene srpske zemlje, a srpske zemlje su Raška, Zeta/Duklja, Hum, Bosna, Dalmacija, južna Panonija, severna Arbanija i severna Maćedonija.

  • sekretar

    06. jul 2015 | 22:00

    Dodao bih još dve stvari.Prva,zna li ko da li je naša država ikada tražila povraćaj kulturnih i istorijskih vrednosti koje nama pripadaju,a u drugim državama su? Pogotovo mislim na mošti naših vladara-svetitelja;znam za kralja Milutina,našeg najvećeg ktitora,koje su u Bugarskoj(opet Bugari). I mali predlog Telegrafu,mogli bi da dodate rubriku istorija ili nešto slično,zbog lakšeg nalaženja vesti ovog tipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA