ŽIVA JE LEVICA, UMRLA NIJE: Evo da li je JUL JOŠ UVEK KUL. Iznenadiće vas čime se bave bivši funkcioneri partije Mire Marković! (VIDEO)

Nekadašnji funkcioneri JUL-a, partije koja je osnovana polovinom devedesetih i kojom je upravljala Mirjana Marković, i danas su uspešni, dok su pojedini nestali sa političke scene. Evo kako se ko snašao kada je "došla" demokratija

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ime
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dejan

    13. avgust 2015 | 08:07

    1945 nam je kriv kralj,1990-Sloba i Mira,2000 DOS,2010 demokrate,2015 SNS.Pa ljudi moji mi smo ih birali,ali kako koji stignu na vlast nama sve gore i gore.Dajte da nadjemo novog Tita pa da nam bude malo lose kao i nasim roditeljima-8 sati radis,slobodan vikend,sa platom na more,dobijes stan i da ne nabrajam vise,pripasce mi muka od tog LOSEG VREMENA

  • Nina Jerković

    13. avgust 2015 | 02:40

    Злочиначки пар Милошевића није стигао да одговара за све злочине против Српског народа. Пљачка друштвене имовине, убијање политичких противника у Србији те највећу пљачку "приватизацијом" којом су криминализовали Србију и са бандом комунистичких профитера заједнички опљачкали Фонд друштвених станова који је припадао свим радницима који су издвајали за стамбену изградњу. Ова пљчка је прелила у приватне џепове 200 милијарди евра некретнина а поједине комунистичке битанге су "куповале" и по неколико станова. Те је настао у Србији парадокс да има 2.4 милиона породица и 3.4 милона станова, што јасно говори о степену пљачке комунистичких битанги. Милошевић је и ухапшен у опљачканој кући на Дедињу (која је "плаћена" 2000 марака па је сада Мира Марковић продаје за 3.5 милиона евра колика је стварна вредност) Мирјана Марковић је побегла из земље "пацовским путем" који је пропремоп брат Милошевића који је био у уческик у великој пљачки у договору са хрватима обезбеђујући средства за злочиначку породицу Милошевић у иностранству. Марко Милошевић је такође побегао из земље да не би одговароа за убиства и премлаћивања грађана и постао по својој полулудој мајци са цветом у коси "светски феномен" који је "зарадио" 5 милиона марака "носећи гајбице". Уместо да је сва банда из ЈУЛа која је била учесник у влади са социјалистима и радикалима који су потписали срамну капитулацију и окупацију Косова похапшена још 2000те године и осуђена на доживотне казне затворе та банда и даље шета и уништава Српски народ и Србију.

  • Anonimus

    12. avgust 2015 | 21:55

    А плус данас када се прича о равноправности полова да су жене равноправне са мушкарцима Јул је основала жена и то жена председника кога је запад био прогласијо за тоталитарног диктатора, јел који би то диктатор одобријо да његова жена има политичку партију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA