Maja Gojković: Zašto je tajna da Balaševićeve ćerke rade za Pajtića i Pavličića?

Kandidat URS za gradonačelnika Novog Sada napisala na svom Tviteru da jedna ćerka Đorđa Balaševića radi u kabinetu vojvođanskog premijera, a druga u kabinetu gradonačelnika Novog Sada

  • 1

Kandidat URS-a za gradonačelnika Novog Sada Maja Gojković "oplela" je na svom Tviter nalogu po ćerkama poznatog kantautora Đorđa Balaševića.

Ona tvrdi da jedna od njih radi u kabinetu vojvođanskog premijera Bojana Pajtića, a druga u kabinetu novosadskog gradonačelnika Igora Pavličića.

Đorđe Balašević ima dve ćerke, Jovanu i Jelenu. Njegova mlađa ćerka, Jelena Beba Balašević, jedan je od četiri savetnika predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića. Njen resor je zaštita životinja, iako je diplomirala književnost 2006. godine, a dve godine kasnije i režiju. U kabinetu Bojana Pajtića su za naš portal potvdili ovu informaciju.

- Gospođica Balašević radi kod nas već nekoliko godina, ali ona je ovde pod ugovorom, nije zaposlena za stalno. Ona nama pomaže, ali ovo je za nju samo dodatni posao, jer je ona po profesiji reditelj - kažu u kabinetu predsednika Vlade Vojvodine.

Druga ćerka "panonskog mornara" Jovana odnedavno je u emotivnoj vezi s predsednikom Skupštine grada Novog Sada Aleksandrom Jovanovićem, poznatijim pod nadimkom Sadam. Zvanično, Balaševićeva je glumica, a pre nekoliko dana imala je angažman u spotu pop-pevača Marka Đurovskog.

(M. Stojanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceda

    24. april 2012 | 20:45

    toliko od i te ekipe,malo je otalo od onih staca i trubaca borca protiv dnevnika u pola 8 koji se nisu uhlebili kod ds a sada je stanje u zemlji 5 puta gore nego onda...sta reci,deco palite odavde,ovde vise leba nema!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA