PAJTIĆ TVRDI: TAJNI SNIMCI su znak da će biti izbora u Srbiji

DS u izbore ulazi kao stranka koja je "jedina proevropska, nesporna i relevantna opozicija" koja može ugroziti pozicije vlasti, rekao je predsednik DS

  • 71

Predsednik DS-a Bojan Pajtić, rekao je da je afera oko Ivice Dačića artiljerijska priprema za parlamentarne izbore. On smatra da su se snimci na kojima lider socijalista razgovara sa osobama koje se dovode u vezu sa organizovanim kriminalom pojavili zahvaljujući nekome iz državnih institucija, i da to nije mogla učiniti opozicija.

VUČIĆ: Odluka o vanrednim parlamentarnim izborima do kraja septembra!

- Srpska napredna stranka je morala znati za ovakve snimke i očito se radi o artiljerijskoj pripremi za parlamentarne izbore, jer u suprotnom nema smisla objavljivanje takvih snimaka kada već godinama takvi snimci nisu objavljeni. Zbog toga sam ubeđen da ulazimo u izbore - rekao je Pajtić.

Dačić: Po stoti put pucaju na mene istim metkom

On je dodao da DS u izbore ulazi kao stranka koja je "jedina proevropska, nesporna i relevantna opozicija" koja može ugroziti pozicije vlasti.

Pratite Telegraf.rs i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA